hmz...ar ums neatsibod dar ta durna sule?

hmz…ar ums neatsibod dar ta durna sule?

hmz… ar jums dar neatsibodo eijti i ta durna sooole… kri kankina kiekviena diena iskyrus sestadieni ir sekmadieni? a?

Jeigu eisi sitaip nusiteikus,tai tik dar labiau save kankinsiMirkt
Beto,juk greitai atostogosGeraiRelax,pailsesi ir vel noresi eiti i mokyklaTaip
Bent jau man siemet tokie jausmai sukyla,nejauciu jokios kankynes,nes zinau,kad kitamet mokyklos nebebus mano gyvenime…

Atsibodo manes nesuprantantys mokytojai Girtas

Geriausias dalykas mokykloje man yra klasiokai su kuriais galima visokiu nesamoniu pridaryti Cha cha

Siap mokykla yra gerai, nes kitaip ishaugtumeme labai buki !!! Jeigu dabar nesimokysime tai ateityje negausime padoraus darbo.
Norint ka nors pasiekti reikia buti ishsilavinusiam, tad ir kaip mokykla atsibosta, bet jos reikia. Cha cha

flūdas nusibosta

eiti neatsibodo… atsibodo mokytojai…

sule sudaz kuri galime drasiai wadinti Šypsena su kalsiokaij pridirbame daug sunybooo bet tie mokytaojaij tiesiog wempti waro…

Mokykla tai gal ne…Laimingas
Bet tos pamokos tai negyvai!Veee
P.S. Uz 3 d. ATOSTOGOS!!!Tūsas

Nerialiai atsibodo…o swarbiausia pas mus į shulią dar reiks eit 1dienį ir 2dienį…Pavargęs

jo pas mus ta pati nesamone…
bet ka jau cia paskutiniai metai…pakentesiu Šypsena

uuu aisku kad atsibodo na anywau tuoj atostogos!

As tai noreciau, kad reiktu eit pas mus Cha cha. Beje, kiek galima kartu ta pacia tema kurt?

na jaw truputeliuka nusibodo, bet juk rimtajs atostokos uz savaitukes, t.y. kita treciadieni jaw! o be to kai man paskutiniaj metai, taj as per daug ir nesigilinu ar atsibodo ar neatsibodo. idirbtas iprotis Cha cha

pas mus ir…na bet…kajpnors rejk ishkest iki atostogu…Taip

shoole taj nea…tik mokytojai acibode Šypsena

Nu blyn ir klausimas Apakęs

Nusibost taj nusibodo,bet guodzhuosi ta mintim,kad tik metaj su puse beliko ir niekada ten nebesilankysiu(o gal weliau ir noresiuLiūdnas)Šypsena

Mane tai nervuoja mokytojai kurie nemoka idomiai pravest pamoka…Girtas Kalba neidomiai tai nieko poto ir nestasimenu…Pavargęs

niuz tie mokytojaij net labaij durni… kaij uzsiweda taij ir pasakoja… o tuos pamokos tokios nuobodzios kad net pamiegot normaliai negalima…

Fui acibodo…nerealiai…Veee Feee…Kanda Nekenciu Ignoruoju

Flirtas