hmmm… cia toks pastebejimas ir biski klausimas del nuotrauku. :]
siaip as "Banga" naudoju tik del IT forumo nes gaunu geru patarimu atsakymo kaikam ir pats pagelbeju… :] cia i jusiski "noriu susipazinti" tai tik is neturejimo ka veikt atejau ir patiko visai :]
siaip ziurinet ir vartyt nuotraukas skaityt ten dienorascius ir t.t. tingiu tuo labiau kad visai nesenai atradau toki dalyka kaip “Mano zinutes” :]] radau ten kazkuriu paneliu zinuciu kurios man kazkada labai senai parase… o as nepastebejau… tai jai dar norit rasykit atsakysiu kai galesiu :]
bet kiek cia dalyvavo paneliu mano diskusijoj tai paziurinejau nuotraukas ir siaip bent jau kiek as suprantu tai tikrai savo nuotrauka ideda reta panele… ir klausimas kodel taip yra ??? siaip ideda kiek pastebejau tik jau metuose na tarkim kokiu 25 metu paneles ar senesnes :] tikriausiai del to kad jos neturi ko prarast :]] o kitos turbut nera grazios… :] siaip nzn internete aplamai graziu paneliu mazai :]] bet tai vistiek butu ydomu kad nuotrauka butu ideta o ne koks katinas ar dar kazkas :]]]
siaip visos merginos tai man tapati kartoja kad jom isvaizda nesvarbu jom svarbu zmogaus vidus (taip pasakau iskart kad nesakytu jog bernai irgi nededa nuotrauku :] )
tai va o bernam svarbiau isvaizda nei vidus :] cia kalbu apie jaunima na 16 - 23 metai :] nes kai pasensti tai ir tos isvaizdos nera ir ji tampa nesvarbi :]
uztai panelem reiktu ait skanuoti nuotraukas ir patalpinti internete :]
nu nx cia ir prirasiau :]]]
bet labai noriu grazia panele susirasti
Oi, vyruti… vaikshtai britvos ashmenimis (chia apie tavo poziuri i nuotraukas, merginas ir ju metus) … Teks tau truputi dar paugeti.
ir pimpi pdrozt ilgiau…
Tu kaip visados kandus
na matai as jau ne jaunimas o toks jaunas jauciuos
o del nuotrauku tai girls klube ju gali prisiziuret kiek tik nori… gali paskui visom graziom siusti privacias zinutes ir galbit tau kuri atrasys.
pritariu Miss666.
to Klaustukas:tu ka nesveikas?25 metu tai jau sene sukriosus?gydykis,mazvaiki.eik pasmaukyk bus ramiau ant sirdies
kam taip ziauriai?
Oho kaip senutes sukruto
Klaustuk, tau dabar ragas
ka tu cia senutem vadini?
as tai va jauna labai …
ne nu nx ;]]]] per interneta tai zjb isvis bendraut mircas nesamone gryna o va cia biski ydomiai ir nereik pastoviai prie kompo but :] kai nori tada ir parasai :]]]]]
cia kazkas prase nuotraukos hmmmm cia kaip kas supranta siaip galetum ir pagalvoti kad as jos spiceliai nedetu kad gauciau maziau tu privaciu zinuciu ir maziau reiktu atsakineti gal man smagiau internete but negraziam paprastam jaunuoliui… :]
tuo labiau kad as noriu susirast panele kuri mane kaip asmeni myletu o ne kuna mano ir ten barskintu mane visaip (nors jai kokia grazi tai viska leidziu) :]]
kas del metu tai nzn… ir nematau cia reikalo isterikuot kiekvienas gali buti savaip jaunas…
cia gali ir 80-meciui sakyt kad yra jaunas dar :]
as sneku reliai kaip yra
pasakysit kad 25 metai tai cia baisiai jaunas zmogus ? :] daugelis tokiu metu jau su seimom gyvena :]
bet as norejau pasakyt kad pvz daug dazniau 25 metu zmogus ides nuotrauka negu koks 16-19 metu :] ir kodel taip yra ? ?? :]
o kas del girls.lt tai ten dzin man :] pavartau kartais :]] ant durniaus parasau privacia zinute :] nors ten nemaza dalis tu nuotrauku turbut bernu idetos nu kad pajuokaut :]] ir jos netikros :]
tai tiek :]
sunku man tau kazka pasakyti klaustuk, jauciu kazkoki gailesti…net nzn kodel bet rimtai man taves gaila nes diagnoze butu labai sunki, jei bandyciau kazka konstatuot, vienintelis faktas yra tas, kad iki tikro vyro tau toli grazu…daryk isvadas, galbut tai dar nevelu…bet cia tavo reikalas…
Koks shvelnus komentaras…Tevishkas sakychiau…
Nu dar pasakyk,kad 18os metu tai as jau sena?!
to Klaustukas:jei seima turi,tai taip nereiskia,kad zmogus senas.Juk dabar ir paaugliai tuokiasi,kai reikalas prispaudziao vyresni nuotraukas deda gal kad labiau pasitiki savimi…
viliux-premium raše:
Oho kaip senutes sukruto
Klaustuk, tau dabar ragas
[/quote]
rasineji, rasineji ir vis susimauni …
Taip iseina kad tu nori but paprastas negrazus vaikinukas ir todel nededi savo fotes.O beto nori kad tau privaciu zinuciu nerasytu ir kad myletu tave ne del isvaizdos
Tai kodel tada pirmoje sios temos zinuteje merginoms visoms liepei deti fotkes i neta???
Krc kazkox tu man neaiskus …
Geras cia man jo kalba patiko Kiek rasei valanda? Tiek daug skaiciau ir nieko idomaus neperskaiciau
MAN IDOMU KIEK TAM KLAUSTUKUI METU JEI JAM JAU 25 TAI SENI AS ZINAU VIENA SAVO PAZYSTAMA KURIAI 35 BET AS JAI NIEKADOS TIEK NEDUOCIAU IR TUO LABIAU VISI KITI. MAN 21 O JI TIKRAI NE KA VYRESNE UZ MANE ATRODO. JEI BUCIAU NEPAZINOJAS IR SUSITIKES KLUBE TIKRAI BUCIAU PAKVIETES PASOKTI IR T.T.
Cia tai joo, pagal isvaizda ne visada galima sprest kiek jam metu. Buna sesiolikines atrodo, kaip 25, buna 25, 35 atrodo kaip 18… As tai specialiai kartais zmoniu paklausiu kiek man duotu metu, tai bent 3 metus (kartais daugiau) numeta
pritariu