hmm…geriausi draugai
…ydomi jusu nuomone apie taij ar waijkinas isdraugawes su panele 5 metus, gali likti geriausiais draugais?
prasom pasireiksti kas ka mano
as tai manau kad gali aisku ziurint del ko issiskyre…
Kokie dar ten geriausi draugai po penkių metų
Nenorėčiau Greičiau, negalėčiau
jei abu civilizuoti,protingi zmones.Draugiskai issiskyre-tada gali
ji paliko ji ir istekejo uz amerikiecio, bet dabar nuolat skambineja atseit kaip drauge, jau pawargau is tikruju ju to bendrawimo
niekas negaleciau nes jei je myleciau ir reiktu klausyt apie jos labai gera gyvenima bernus ir t.t manau tikra nesamone
ziurint del ko issiskyre
ir as taip manau…
Draugai?gal, bet ne geriausi…greiciau pazystami
nu tokiu atveju tai nea
visagale rašė:
tiggy rašė:
visagale rašė:
as tai manau kad galiaisku ziurint del ko issiskyre…
ji paliko ji ir istekejo uz amerikiecio, bet dabar nuolat skambineja atseit kaip drauge, jau pawargau is tikruju ju to bendrawimo
nu tokiu atveju tai nea
jops…aciu kad pasireisket, nes man tai swarbu
nea negali ir taskas.
tiggy rašė:
visagale rašė:
tiggy rašė:
visagale rašė:
as tai manau kad galiaisku ziurint del ko issiskyre…
nu tokiu atveju tai nea
jops…aciu kad pasireisket, nes man tai swarbu
prasom
…siaip ar taijp, issiskyrus, po tu 5 metu, kazkokie jausmai tam zmogui isliko …man butu skaudu ji matyti, ir zinoti kad dabar jis priklauso kitai …tad geriau nei matyti - nei ka zinoti
tiggy rašė:
…ydomi jusu nuomone apie taij ar waijkinas isdraugawes su panele 5 metus, gali likti geriausiais draugais?
Tikrai gali!~ Tikrai tikrai.
Silpnais draugais gal ir taip, bet tik ne geriausiais
kiekviena situacija turi daug savu niuansu …jei issiskyre draugiskai taj zinoma, kad gali likt i draugais…jei ne tada turbut geriau vienas kito neskaudinti ir nesimatyti
gali nematau problemu.
tiggy rašė:
abejoju ar begali