HITACHI DK223A-81
Keli bad’ai…
Nu ir ka su tokiu veikt? …
Vinius kalt…
Mantai, ne viniai, o vinys …
Tai va dabar ir galvoju ką su juo veikt…
Gal kas turit ~10GB 2.5" HDD pardavimui? Tik geidautina be tokio vaizdelio. vilniuj…
Uzsirasai kur nors tiek kuriuo MB pasibaigia ta bad’u eile, tada resizini particija, kad prasidetu ten, kur baigiasi bad’ai. Tuos kelius sektorius particijos viduj galima ir su scandisk pazymet. Ir viskas, tavo hdd veiks dar kelis metus (arba ne). As panasiai padariau vienam HDD (jis tylesnis uz kitus mano turimus), tik tiek kad ten nuo galo nuemiau 200MB (HDD 2GB).
Bėda ta, kad čia tie bad’ai išsimėtę… Yra ~3 grupelės, ir jos visos ne vienoje vietoje. Tik pastaroji, kur fotkėj, jau link galo. Kažkaip nesinori iš 810MB Hdd daryt tris particijas…
ar bandei HDD Regenerator ? man kazkada padejo.
Na tai ir šis softas aceit sutvarkė - tiesiog perkėlė informaciją šonan… Bet čia ne sprendimas.
A, as galvojau, kad cia viso HDD atvaizdavimas… Siaip bandyk spinrite, nors suras ir pazymes visus badus… Anyway, niekas nezinot kokios programos, kuri pazymetu mano nurodyta clusteri (ar dar geriau clusteriu grupe) kaip bad. Tada iseitu sukurt kazka panasaus kaip su particijom, tik be particiju. O del sito HDD tai issirink didziausia gabala ir sukurk ten particija. Arba du dizdiausius… Nors jei visi vienodi, tai negerai (man tai buvo ~200MB nuo galo blogi) Arba siaip prasukes spinrite, prasuk dar ir paprasta windows 98 scandisk (jei cia FAT) su /AUTOFIX paramertu. Suksis gal visa nakti bet bent jau pazymes viska kas bad. O vat HDD regenerator tai niekam nerekomenduoju. Ant to paties 2GB HDD prasukau as ji, tipo rado bad’us ir visus istaise. Tik kazkodel skaitant ta disko vieta kompas kibdavo…