hey, Mazulka

hey, Mazulka!!! Laimingas

man tai fajnaj, kazkaip miela Mirkt Taip nesijauciu vaikas JuokiasiBet dar geriau… Laimingas

Su vaikinu savais,t.y.mielesniais ir pastoviais žodeliais vienas kitą vadindavom… ~ Žvaigždė~

Nepatinka Ne= Žvaigždė=

**

**

vadina… ,mazute, mazyte" … man patinka Taip… ,mazulka" man ne kaip skamba Ne na, taip ir nevadina Mirkt

kazkaip nekreipiu per daug demesio y taj ;]

man tai visaj patinka!..uztat mano drauge labai nervina,kai as ja “MOLIUGELIU” vadinu! Cha cha Juokiasi Drovus

man patinka krejpinys “mazytia” … Taip tada jauciuosi tajp, lyg tas zmogus kuris ji istaria saugotu mane…niu nzn net kajp pasakyt… Nekaltas is tikruju gal ir pasijauciu kajp mazas wajkutis, kuri saugo…bet man patinka tas jousmas…man liabaj patinka kaj mane tajp wadina…tik jou ne mazulka… Ne sitas zodis man skamba kiek banalokaj… Blogai

Banalu…

man tai patinka kai mano Moteris mane savo maziuku vadina kartais… Mirkt

o man patinka ir tikrai nesijauciu koks vaikas Juokiasi aisku jei ne per daznai taip vadina… bet seip kartais yra ir grazesniu zodziu

Na “mazulka” manes nevadina Myliu bet “mazyte” tai vadino.Bent jau man tai nera pazeminimas Cha cha

…ai, man tai kazkaip tas pac…

Mhm niu mane toks draugas wadina “deimanchiuku” tai labai mielai skamba Girtas Drovus

nu nzn…siaip miela Drovus

Banalu ir, deja, jau nuvalkiotai skamba Nežinau

nevadina menes nieks taip Nekaltaso siaip tai man tas pats Liežuvis

tegu wadina…wakar kreipesi “Mergyt” Cha cha

lewas zodis,bet tikrai nesijawciu mazu waiku…man nepatinka kai mane wadina mazute…na nebent man laaaabai artimi zmogeliukai…