Herostratas

Herostratas

na tas, kuris nieko nestate, bet uztat sudegino… Nekaltas Nekaltas Nekaltas

matyt šalta buvo Liūdnas

…kak nado pravilno proiznosit’ - statasrat ili sratastat???..

dirizhopl

Herostratas Efezietis, graiko batsiuvio sūnus, kuris norėdamas išgarsėti, 356 pr. Kristų sudegino Artemidės šventyklą, vieną iš septynių senojo pasaulio stebuklų. Šiuo metu herostratu vadinamas žmogus - garbėtroška, bet kokiais būdais siekiantis šlovės, net nevengdamas nusikalsti ApakęsPriklausomas, ir Tave veikia graikų mitai Drovus? Ai, mažiau skaityk ir TV žiūrėk prieš miegą Mirkt

Man tai limpa hirokompasas…

…vo blyn Pavargęs…o ash maneu kad chia nauja kamasutros poza… Drovus

Tienti, paprastai mąstoma apie tai, ko stinga Juokiasi

Tai man, tipo, hirokompaso stinga Nekaltas?

Ka mes be taves darytume… Laimingas Mirkt

A ti ką tokio baisaus reik padaryt, kad nieks niekad nieko apie tavy nežinotų? Nekaltas

siaip ar taip, bet jis isgarsejo. dabar to isgarsejusio batsiuvio sunaus poelgio pagrindu daug filosofu raso mokslinius darbu, kuria visokias teorijas… as asmeniskai jo nesmerkiu, bo vaikscioti po senoves griuvesius ir aikcioti (mol kaip jie tokie berasciai budami sugebejo tokias sventyklas pastatyti) man nepatinka. maladiec bachuriuks tas reostatas Taip Šypsena

1. Pzdelinti forume apsimesti Hi Tech mega giga erudiitu su pacukų slengų. 2. NIEKADA nevaikščiuoti į meetus. 3. Jiegu nutarei aiti į meetą, tadu sugalvoti sdau slapyvardš (Marytė Melnikaitė, Pavlik MOrozov ir t.t…). 4. Spjaudyti iš viršaus ant visų, dėtis seks gigantu, nors po natūrė tik pelytė LaimingasHaloha Labas

Taigi Termostatas, o ne Reostatas, Reostatas tėvas buvo Herostrato

…hirokompaso su stringajs…

Ne nei taip, nei taip -reik sakyt dirižopina TaipDrovus Nekaltas

pats zinau, kad hidrostatas, nereik lia, lia… Cha cha

Ką čia uždegus???Gedimino pili ar Katedrą, o gal ant prezidentūros nusi…?

Reostatas - įtaisas su šliaužiančiuoju kontaktu arba šliaužikliu elektrinės grandinės varžai reguliuoti! Apakęs Nekaltas Nekaltas NekaltasP.S. Boba Šypsena Čia tokia misija, na švietiejiška, norėjau pasakyti. Ir dar filantropiška Taip Visi dabar su visokiausiom misijom Piktas O čia niša, regis, tvarkingai laisva Laimingas