Help

Help Apakęs

help! arteja gimdienis, o kur svest ideju nerasta!!! padekit - rejkia kavinukes vilnesiuje, jaukios, fainos, kur staliuka uzrezervint is anksteleu galima but, kur butu nebrangu ir isgert(~3-4 Lt - 0.5 l), ir uzkast, ir pasokti po toCha cha ar tokiu dar yra?! Apakęs
acioo visiems pasisakiusiem Labas
sorry is anksto pasipiktinusiu del offtopiko Flirtas
Liežuvis

Nueik į http://www.meniu.lt Ten daug apie įvairias kavines. Kai kur parašytos ir kainos, ir salės, ir kt. smulkmenos Cha cha Gero gimtadienio Cha cha

mane ta pati problema kamuoja

Ner cia ko girtuokliaut Cha cha

Pabandyk kinieciu restorana,virtuve FANTASTIKA.
Nera itin pigu,bet uz toki malonuma pilvui - negaila…

O kas nebuvo jaunas ir paseliot nenorejo???

ypatingai populiari problema Pavargęs
jau pora metu nesvenciau gimtadienio.
anksciau to reikejo, dabar kazkaip nera butinybes… Nekaltas

Gimtadienis - sventas reikalas,ji reikia svest,nepriklausomai nuo aplinkybiu.

nu pilieti tokia proga juk galima siek tiek atsipalaiduot Cha cha nieks nekalba apie daug…Cha cha tikriausiaj Liežuvis

Kad pagert ir pavalgyt, tai kaviniu yra kiek nori, bet jei nori pasokt, tada jau verciau i koki kluba eikit.

aciuŠypsena tik kinieciaj man per spicyŠypsena) viena karta pora litru vandens po kazkokiu mazileliu salotyciu ismaukiau Cha cha

as kazkajp irgi ramiaj buvau linkus pasvest, o va praejtajs meteliajs, kad driokstelejom vakareli, bet toki tikraj linksma - nej per daug alko, tiesiog linksma su draugajs vieniems nuo kitu buvo, taj va siajs metajs visi su giliajs atodusiajs praejtus metus prisimena ir spaudzia pakartot Šypsena ale va as dar pati abejonese mazumele paklydus Nežinau

jo klubas but geraj, bet kad te uz iejima vien 10 Lt minimum suplosi Nežinau but silta, ale butu sokiaj kur gamtoj po vasaros dangum ir lauzu su desrelem Cha cha yeeeeaaaaaCha chaCha chaCha cha

Zinau as tuos "nedaug", paskui sviesoforus islauzo ir is fontanu vandeni isgeria Cha cha

nu pilieti tokia proga juk galima siek tiek atsipalaiduot Cha cha nieks nekalba apie daug…Cha cha tikriausiaj Liežuvis

[/quote]

[quote]
Pilietis rašė:
Zinau as tuos "nedaug", paskui sviesoforus islauzo ir is fontanu vandeni isgeria Cha cha

niu pilieti Flirtas Flirtas Flirtas

Atkreipk demesi i meniu - kur parasyta "saldziai" tai ten gali drasiai valgyt,tik nenaudok tu buteliuku,kur ant stalo padeti…

xixiCha cha kad tik nesibaigtu mano pietus vel kokiu nelaimingu atsitikimu Cha cha

o kas tas vikingas, kur bangos meetaj vyksta? ar fajna vietele? pasokt yr kur? na matot dar neteko paboot nej vienam, taj…Cha cha

plia man irgi jubiliejus arteja, tai reikes kazka very special sugalvotNekaltas
bet dar turiu biskiuka laikoJuokiasi