HELP: uzvedant uzsiurbia

HELP: uzvedant uzsiurbia

Jau kelinta ryta kartojasi ta pati istorija: bandau uzvesti masiniuka, is pradziu dar lyg griebia, bet po to pasmirsta(atsiprasau - pakvimpa) benzinu ir variklis daugiau neberodo jokiu gyvybes pozymiu. Jau nusibodo prasyti, kad kas nors uztrauktu. Kai variklis prasidirba tai kuriasi normaliai. Be to, yra padidintos variklio apsukos, per daug kuro ryja. Gal cia ir yra problema, nes pagal mano durna galva, uzvedant varikli i karbiuratoriu papuola daugiau benzo ir tas uzspringsta. Dabar specai pasakykit man, ar yra budas greitai "atsiurbti" uzsisiurbusi karba? Ir kaip rasti ta magiska varztuka, kuris reguliuoja kuro padavima?
Aciu.
Golf II 1.6, karbas Pierburg 2E2

tai gal tu gaza spaudi vesdamas?
p.s. jei problema ne tame, pats geriau nereguliuok o nuvaryk pas nusimananciusTaip

Tai tikriausiai plūdė bus kiaura ar jos vožtuvas nesandarus…O "atsiurbti" galima pabandyti sukant starteriu ir laikant gązą nuspaustą pilnai

jo idomus atsiurbimo budas man atrodo kad po tokio atsiurbimo ir tempimas nebepadesCha cha

Labai geras būdas "atsiurbti"…visas karbiuratorines mašinas užsiurbtas reikia užvedinėt gaza nuspaudus iki dugno ir laikant, tik jokiu būdu nemaigant gazo!
O VW karbiuratoriu startinė automatika gan kaprizinga…pats kažin ar ką padarysi, o ir meistriuko reikia kad rankos ne iš užpakalio butu dygusios…

Pas mane lygiai toks pats aparatas, tik užsisiurbia Žliumbia kažkodėl kartais karštu varikliu, o ne šaltu. Priežastis taip pat dar neaiški…

O man atrodo kad tamsta nesupranti apie ką kalba eina…

Cha chaVeee

Radau tokį meistriuką, sutvarkė. Pasirodo, buvo kiaura membrana. Dar žikleriukus pravalė. Dabar varikliukas šniokščia kaip lengvas pavasario vėjelis atbundančių medžių viršūnėse. Kaifas.

mano kibiras irgi kartais "prisisiurba" Girtas
zinok, tikrai ramoonas teisingasi sako : dar ne karto nereikejo prasyti berniuku, kad uztempti…starteris pasisuko, pakriuksejo, o po to po truputi pradejo variklis kurtis… aisku gaila buna tokiais momentais masinuko, nu bet ka padarysi, kad "siurbia" be saiko, bestija …Nustebęs

Veiksmas ~50 km nuo Kauno. Už membranos pakeitimą 50 Lt paėmė +darbas.