HELP!!! tevai pyxtasi!

HELP!!! tevai pyxtasi!

tai dar nieko… visu svarbiausia, kad jie nori skirtis…Žliumbia plet juk mano sese kitais metais bus 12kl… brolis 11 o as 9… niuz plet nervuoja! jie pyxtasi dazniau nei as su savo klasiokem! mane nervuoja!! please, patarkit ka daryt kad jie nesiskirtu. as jus abu myliu vienodai, ir man butu sunku apsispresti pas kuri gyventi… aciu labai!!! Žliumbia

Nieko nepadarysiNe jeigu tevai pykstasi ir nori skirtis,tai tegu ir skiriasi. taip jiem patiem bus geriau ir visiems jums,vaikams, bus geriau. Juk geriau,kai salia nera nuolat besiriejanciu tevuMirkt Visi greiciausiai liksit gyventi su mama,o tevas gales jus lankyti ir privales moketi alimentus. na nebent kazkuris is jusu isrekstu nora gyventi su tevuNekaltas Tik viena,nebandykit sulaikyt tevu kartu,nes bus dar blogiauNustebęs

Pritariu…
Taip

na…ash taw dienorashtuky wyska pasakew ka norejew…lajykis mazutia…Taip

Man ir taip buvo…Baisu issiskyre…bet pamate kad vienas be kito negali tai pamate kad vienas be kito negali tai susitvarke viskas…Taip
nzn kaip bus tau…Ne bet neliudekApkabinimas

Pasikalbek su jais…pasakyk kad negalesi gyventi bet viewno is ju…Kad noresi baikt gyvenima…gal tevai tave supras…?!!!NežinauNustebęsTaip

jie suprasTaip
Jie aukosis,gyvens kartu del vaiku ir kasdien vis labiau es vienas kito gyvenimaKanda

o man atrodo kad netaip ir blogai bus…gal jie susiprotesNustebęs

Pritariu…Taip

O ka jie turi susiprotet?Jeigu jiems kartu negera,tai nesusiprotes,akd jiems kartu geraGirtas
Kiek tau metu Aurelyte?Šypsena

bet jei tevus taip laikysi…ir vienam ir kitam bus blogai…po keleto meteliu tu isvaziuosi mokytis ir taip ar taip liksi be ju…o jiems kartu teks kentet visa gyvenima…Nekaltas tikrai uzjauciu GėlėBučkisApkabinimas

mano tevai irgi daznai pyxtasi…bet del to kaltas yra tevas jo gyvenimas buvo ir yra sudetingas…nzn gal jis pats per daug sudetingas…jie daug kartu sake skirsis na tixliau mama nori palikti teva,bet be jo bus sunku… bet su juo dar sunkiau…patikek as tikrai tave suprantu,bet tu cia nieko jau nepadarysi cia yra ju gyvenimas ir ju teise rinktis…manau jei jie nusprende skirtis tai cia yra vienintelis likes variantas… liabai uzjauciu… Bučkis

Nebandyk ju sulaikyt, nes ne tiek jiems bus blogiau,kad gadina vienas kito gyvenima, bet ir Tau matyt juos nuolat nepatenkintus ir besipykstancius.

Kad noresi baikt gyvenima? Niu cia tikrai jau bus santazavimas. Pvz as nenoreciau kad tevai kartu liktu tik del vaiku. Tada bus labai sunku gyventi. Bus namuose labai didele itampa… Tikrai jau geriau kad tevai issiskirtu nei gyventu ir kasdien vis labiau pyktusi…

Hm, shiaip manau, kad shituo atveju geriausia yra ishsiskirti tavo tevams… IR tu tikrai pajausi skirtuma, pamatysi, kaip gera, kai nesigirdi jokiu barniu ir t.t. Arba tegu pradzioj nesiskiria, o shiaip pabando gyventi atskirai kuri laika. Gal pasitaisys santykiai. Tegu i juos inesha ka nors idomesnio, nes gal cia rutina juos taip veikia.

Niu nea,taip negalimaNeCiagi tevu gasdinimas,mat ‘jei jus issiskirsit,as nusizudysiu’…Jie aisku issigas,nes nenores taves prarastiNekaltas
Labai uzjauciu temos autore ir linkiu jai stiprybesApkabinimas Deja,ne tavo valioje viska pakeisti,tai tevu asmeninis gyvenimas,jie tarpusavy nesutariaq ir pyksta ant vienas kito. Jie turbut tikrai myli tave ir kitus 2 vaikus,jus tikrai cia nekalti. Manaqu,jums teks tik prakentet si baisu laikotarpi ir paziuret kuo tai baigsis. Gal teveliai nuspres issiskirt,bet tai tikrai nera labai blogai(aisku,yra minusu,bet ir pliusu galima paieskot),o gal jie susitaikys. Anyway, kas bebutu tikek savim ir gyvenk savo gyvenima TaipIeskok kokios veiklos,kad maziau butum namie su tom mintim apie mama ir teti,bet tikrai nepatariu susidet su kokia gauja ir velnias zino kokiais sunkeliais nueit…
LaikykisApkabinimas

Manau, jeigu tevai pykstasi ir dar nori skirtis tai gerai. Kas is to, kad tu pastoviai matysi juos besipykstancius, jeigu atskirai gyvendami jiems bus geriau. Jie suauge zmones.

Patikek cia nuo taves visai nepriklauso,atvirksciai turetumet visi palaikyti tevu apsisprendimaŠypsenaNes tik jie zino kas geriausiaŠypsenaPatikek visa tai pati istveriau man ryt sueina 17 metukuŠypsenaEsu laiminga kaip niekad,kad mano tevai atskirai sukure naujas seimas,ir mane tarp kitko eme myleti labiauŠypsenaTaip kad nenusiminkŠypsena

na as manu kad tu padaryti kaip ir nikeo negali…jeigu tevai skiriasi tai skiriasi.be to manu kad tau paciai bus geriau kad jie issiskirtu negu kiekviena diena pyktusi ir rektu ir neleistu tau susikaupti mokslams…deja nieko nebepadarysi.jeigu tu sakei kad abudu juos myli vienodai,tai vis tiek siulau tau likti su mama,juk dazniuasiai mamo labiau rupinasi vaikais negu teciai…na as zinoma nesakau kad teciams nerupi vaikai,bet mama yra mama…na sekmes tau,nepaluskApkabinimas