labai prasau-bukit geri,jei tik zinote kas ir kaip…taigi,namie darau remonta,tapetuoju sienas,bet kai tik pradedu,man tas priklijuotas tapetas susoka puslem…nesuprantu,ka darau blogai…ir islyginu,isglostau,ir sienas pries tai svariai nuvalau,bet va kad nori…
labai prasau,-pasakykit kas zinot,kaip graziai istapetuoti sienas…
tapetai vaniliniai,del kliju net nezinau,dave kokius tai juo perkant…sienos buvo dazytos,bet nutrupeja,dar pries tai buvo tapetai,bet juos svariai nugrandziau,nuploviau sienas…
[/quote]
tapetai vaniliniai,del kliju net nezinau,dave kokius tai juo perkant…sienos buvo dazytos,bet nutrupeja,dar pries tai buvo tapetai,bet juos svariai nugrandziau,nuploviau sienas…
[/quote]
pabandyk su vandeniu gerai sudrekinti siena kuria tapetuoji,jinai ko gero per sausa ir viska per greitai traukia,po to bandyk klijuoti vel
[/quote]
pabandyk su vandeniu gerai sudrekinti siena kuria tapetuoji,jinai ko gero per sausa ir viska per greitai traukia,po to bandyk klijuoti vel
[/quote]
tai as siena dar ir klijeis patepu…bet gal perdaug tos dregmes…a?
ka manot a[pie ta pacia pigiausia danga…?matot,man reikia kad ji bent metus palaikytu,o paskui gali ji ir sutrunyti,man jau po metu jos nebereiks…ir dar,ar suo jos nesugadins po menesio su savo nagais?
ka manot a[pie ta pacia pigiausia danga…?matot,man reikia kad ji bent metus palaikytu,o paskui gali ji ir sutrunyti,man jau po metu jos nebereiks…ir dar,ar suo jos nesugadins po menesio su savo nagais?
[/quote]
Jeigu cia apie laminata tai metus turetu atlaikyti,jeigu sunio nagai ne britvos
megejai ;]]]]
pirmiausia tavo tapetai ne vaniliniai, o viniliniai. Tikiuosi klijams pinigu nepagailejai, ir nenupirkai kokios nors disovkes. Tikriausiai daug kas rekomentuotu nugramdyti dazus, ir nuspakliuoti. Jei to nedarysi, nezinau kiek ilgai laikysis.
Na jei vis vien klijuosi tapetus, tada nusipirk dar lipalo, tada ji atskiesk su klijais, ir su vandeniu, na kad gautusi toxai baltas skystimelis. Juo sutepi siena, klijais sutepi tapeta, palaikai kiek nurodyta instrukcijoje, ir tada klijuoji ant sienos. Jokiu budu nelaikyk atidarytu langu, nes visi tapetai arba atsiraitys, arba apskritai nukris.
Jei nori gauti issamesnes konsultacijos, parasyk i privata duosiu mamos tel.
hmm
wisada nulupdavau senus tapedus kur styrojo ir uzklijuodavau naujom ir viskas laikydavosi nei tu sienu ploviau nei ka… nu tik wisus itrukimus sutvarkydavau ir wiskas man laikosi