help su n-gage QD

help su n-gage QD

man drauwgelis siunte per bluetooth klipus ir ismete kad memory full. norejauw pratrinti kuri nors bet nebeatidaro nej vienos programos bevejk raso: Not enough memory to perform operation. Delete some data first. ka daryti ?

Nu tai paimk ir pratrink kanors.

isjunk visas programas (arba perkrauk telefona) . kai siuncia per BT siuncia i mail kuris yra c: diske. tau reikia ji pravalyt visus sms ir visa kita lauk trynt ir laikyti viska mmc.

kad nejna nieko pratrinti net negaliu iejti i zinutes ar kur kitur

??O kai tu isemi mmc korta ta pati rodo? Man tai taip buvo panasiai kaip tau nieko negalejau padaryti net i neniu ieiti negalejau tai as per kompa suformatavau mmc ir po to telefa ir viskas gerai?

??O kai tu isemi mmc korta ta pati rodo? Man tai taip buvo panasiai kaip tau nieko negalejau padaryti net i neniu ieiti negalejau tai as per kompa suformatavau mmc ir po to telefa ir viskas gerai?

kad ash neturiu prie kompo lajdo ple :confused: o mmc net nera yra zajdimas toj mmc vienas originalus ir viskas ir ta korta yra apsauwgota kajp sakant read-only