Help: Stiklu poliravimas
Jei pataike spalvas-tai gerai.Bet kaip mano masina dazyta-kol nepazhvelgsi ish kokio penkto aukshto-ir nesuzinosi,kad kapotas dazytas dviem spalvom-ish arti nesimato.
ash nuvaryciau pas tuos debilus kurie virino su ta svarke ir liepciau pirkt stikla, gi tu ne pats ta nesamone padariai
2 autobadas:
tai pas kokius garlavonus remontavaisi? Kad man nepakliūti?
Aisku arba jie, arba nupirko jau tokias dureles (kadangi jos pirktos ne dalimis, o su pilna komplektacija - stiklas, spynele ir t.t.). Dar galejo nuo autolauzyne pjaustymo taip atsitikti…
Nieko kazkaip issiaiskinsim…
Nemanau kad Jums teks uzsokti ant ju, jie uzsiima privaciai ir placiai nesireklamuoja… Aisku galbut viskas butu kitaip, jei remontuotai kokiam nors rimtesnes servise, bet viska lemia bapkes. Tad turi balansuoti kainos ir kokybes santyki… ?!
Tiesa pasakius, spalva parinko gana puikiai, atitikimas idealus, dazytai ir nedazyti gabalai nesiskiria.
Tai va, tema pakankamai sena, paieškoj pasirausiau, tačiau ir man yra problema- dar dieną paprastu oru važiuot pusė velnio, tačiau naktį kai iš priekio parspigina koks auto ar dieną prieš saulę, tai labai matosi tokie mikroįbrėžimai per visą stiklą, t.y. stiklo plotą- atsiradę nuo laiko ir nuo valytuvų, nuo kitokių braižytuvų atsiradę, na trumpai tariant, reiktų kokiu skysčiu ar kokiu polirpliu padengt, kad tuos mikroįbrėžimus palygintų ir jie nebekristų į akis. Taigi, gal yra atsiradus kokia priemonė šiai problemai spręsti, ar belieka vienas variantas- keisti stiklą, ko tikrai nenoriu ir tikriausiai nežadu daryti.???