help: reikia neries "egle zalciu karaliene"
sveiki, kadangi taisyklese neradau nieko neleidziancio sukurti tokia tema tai prasau pagalbos, esu ne lietuvoj, todel i biblioteka nueiti ir pasiziureti negaliu, o internete nerandu niekur. gal kas zinot kur rasti ar gal galit cia ideti poema egle zalciu karaliene? tuo paciu gal zinot apskritai kokiu puslapiu internete kur galima rasti lietuviu rasytoju eiliu ar romanu? aciu.
google.lt/search?hl=lt&q=rasytojai&meta = nu kazkas tai yra, bet ar tai ko reikia skaityta.lt/search.htmlgoogle.lt/search?hl=lt&q=Salomeja+Neris&metagoogle.lt/search?hl=lt&q=Egle+zalciu+karaliene&btnG =Paie%C5%A1ka&meta =
niu as ten visu netikrinau zinoma, bet visai nepanasu … pagal “S.Neris” vakar kai ieskojau, tai radau kazkur pradzia, bet kad man visos poemos reikia…
nuorodos geros, as jau jas buvau radus, bet ten egles zalciu karalienes nera… tik diemedziu zydesiu visur…
o tau kam, sesut?
a tai kaip tai kam? gimtadienis gi
salomejos? o kam rupi?
Kaip tik turiu pasiėmus iš šulios bibliotekos stooorą knygą su S.Nėries kūryba Joje yra ir “Eglė - žalčių karalienė”
Žinai, aš galiu tuos puslapius su ta poema nufotkint ir tau į e-mail’ą atsiųst
nes perrašinėt tai tingiu
reikia vienam “meniniam projektui” gaila kad internete tai visur tik diemedziu zydesiu deda, daugiau nieko…
O tai gal ne taip ieskai?
o tai gal gali man paaiskinti kaip ieskoti kad surasciau? butu tikrai naudinga suzinoti
aciu oranzinei_saulei!
Prašom prašom, man gi negaila , smagu padaryti kažką gero