help: reikia neries "egle zalciu karaliene"

help: reikia neries "egle zalciu karaliene"

sveiki, kadangi taisyklese neradau nieko neleidziancio sukurti tokia tema Cha cha tai prasau pagalbos, esu ne lietuvoj, todel i biblioteka nueiti ir pasiziureti negaliu, o internete nerandu niekur. gal kas zinot kur rasti ar gal galit cia ideti poema egle zalciu karaliene? tuo paciu gal zinot apskritai kokiu puslapiu internete kur galima rasti lietuviu rasytoju eiliu ar romanu? aciu.

google.lt/search?hl=lt&q=rasytojai&meta = nu kazkas tai yra, bet ar tai ko reikia Nežinauskaityta.lt/search.htmlgoogle.lt/search?hl=lt&q=Salomeja+Neris&metagoogle.lt/search?hl=lt&q=Egle+zalciu+karaliene&btnG =Paie%C5%A1ka&meta =

niu as ten visu netikrinau zinoma, bet visai nepanasu Ne… pagal “S.Neris” vakar kai ieskojau, tai radau kazkur pradzia, bet kad man visos poemos reikia…

katekizmas.group.lt/index2.htm cia rasi lietuviu autoriu kurybos

anthology.lms.lt/lindex.html <<< paieskok cia Taip

nuorodos geros, as jau jas buvau radus, bet ten egles zalciu karalienes nera… Ne tik diemedziu zydesiu visur…

o tau kam, sesut?

a tai kaip tai kam? gimtadienis gi Tūsas

salomejos? Cha cha o kam rupi?

Kaip tik turiu pasiėmus iš šulios bibliotekos stooorą knygą su S.Nėries kūryba Laimingas Joje yra ir “Eglė - žalčių karalienė” Liežuvis Žinai, aš galiu tuos puslapius su ta poema nufotkint ir tau į e-mail’ą atsiųst Mirkt nes perrašinėt tai tingiu Nežinau

reikia vienam “meniniam projektui” Šypsenagaila kad internete tai visur tik diemedziu zydesiu deda, daugiau nieko…

O tai gal ne taip ieskai? Nekaltas

o tai gal gali man paaiskinti kaip ieskoti kad surasciau? Šypsena butu tikrai naudinga suzinoti Taip

aciu oranzinei_saulei! Gėlė Gėlė Gėlė

Prašom prašom, man gi negaila Apkabinimas, smagu padaryti kažką gero Laimingas