HELP!!! Pavoge Golfo II groteles!!!
Ieskau groteliu.Dvilempis Golfas.Groteles be zenkliuko (vientisos).Ir plasmase placia po buferiu priekiniu.Jei kas zino kur galiu gaut tai susisiekit su manim.Skolingas neliksiu.Is anksto dekui.
Tai ka parduotuveje tokiu nera ?
Taigi kad nera nes jos buvo tiuningines is vokieciu veztos.O pas mane buvo prikniedytos.Tai tie vagys kurie jas eme buvo visiski durniai nes nulauze tvirtinimus ir gal dar pacias groteles sulauze.O man dabar reik ieskot kitu
Bl ko tik nuo tu golfu nevagia… P.i.d.e.r.a.s.t.a.i bl.et
Oziai kai pamate kad graziai nenuims tai b*** specialiai nulupo.
Padekit rast kas nors groteles.Kur man kreiptis?
cia tai px, o svogeriui visa II golpa sianakt is kiema bande isvaryt… px tos grotos…
Kam px o kam ne.As dabar kaiptik pardavineju tai kas pirks toki.bereikalingos islaidos tik gaunas.
del islaidu tai suprantuy, bereikalingos islaidos - nemalonios islaidos…
bet ir kas galejo patiket…
Jio hm… Siaip masina visuomet statau aikstelej.Bet patingejau vakar pastatyt ten tai palikau kieme.Vat ir pamoka gaunas man ne kas aisku bet reik ieskot nauju.
bendradarbiui islupo golfui groteles su priesrukinemis pries 2 menesius vilniuje, pusbroliui pries menesi kaune…
uztiksiu manasias lupant tai as dantis jiems islupsiu nors tiesa pas mane ne groteles o tinkliukas tai gal neims
Vakar prie mano namo visu masinu kalpokus nueme (90% turginiu po 20Lt)
nu paprastas už kokius 30LT alexoto turguj gautum… (bet čia net tik su dviem skylėm, - be halogenų)
jei mašina kažkiek tiuninguota, gal rimtai tinklelį įsidėk
uzhuojauta ;o)
O gal kas nors tai specialiai padare zinodamas kad masina pardavineji arba is pykcio arba kox klijentas
kad kaina kristu iskarto
Na abejoju ar rasi Lietuvoj tokias, greičiausiai reikės užsakinėti per tuningo firmas ir šiaip jau tokios ne 28 Lt kainuos…
Savo Jettai be ženklo pats pasidariau iš dviejų grotelių (žaidimo daug su tuo darymu, bet atrodo pusė b… )
Ne 30, o 50 praso, o kaina priklauso nuo mokejimo deretis. Man butu uz 40 "atidave"