Help-padėkit prisiminti receptą

Help-padėkit prisiminti receptą Nekaltas

Sveiki, kiekvienais metais per Kūčias aš gaminu tokias pirožkas iš mielinės tešlos (jos kepamos aliejuje, o įdarai būna įvairūs -aguonos, grybai, silkė ir t.t.),tačiau knygutę su receptu kažkur nukišau, o sesuo, kurios galėčiau pasiklausti, sėdi Amerikoj ŽliumbiaTaigi, prašau Jūsų pagalbos - t.y. padėkit prisiminti produktų santykį NekaltasKiek pamenu dedasi, mielės, cukrus, miltai, aliejus ir pienas ar vanduo. Iš anksto dėkoju Gėlė

as tai nezinau kokius ten piruozkus kepdavai Šypsenaparasyk sesei sms or paklausk Šypsena

Tame ir reikalas, kad aš negaliu su sese susisiekti - ji tik pirmadieniais prisėda prie interneto NekaltasTodėl ir ieškau pagalbos čia - galvoju, kad kas iš bangiečių irgi panašias pirožkas/bandeles/pyragėlius kepa Nekaltas

Proporciju niekada nezinojau,o darau kaip grietines tirstumo mase.

Sudetinga Nekaltas As tai siai sventei vaziuoja pas mama, o ten jau stalai laukia, nes sesuo dizidiausia vireja namie Šypsena Mamos uzvadele Šypsena

mano mama kepa tokius, bet man rodos kad ji perka ta tesla. O gal ir daro. Nepamenu. Paklausiu, jei ka parasysiu Mirkt

Dek visko ko negaila Mirkt Tada geriausiai viskas iseina Šypsena

ane? Nekaltas Nekaltas man negaila labiausiai miltu … uztat iskepa kokybiskos plytos Cha cha Cha cha Cha cha

priklausomai nuo keikio, bet as darau taip: mieles istrinu su 2 6auk6tais cukraus (galima saldziau) tada 1 stikline vandens paskui 2 stiklimes miltu. tada 230min i silta vieta po 15 min pamaisau. tada dudu dra pastovet. galima ir ilgiau kad pastovetu. tada pridedu dar miltu, kad tesla butu tokio svelni, minksta. tada isvolioji (labai gerai siltu vandeniu pripildytu buteliu. skanaus! ir laimingu svenciu.

O tai cia mielines teslos pyragelius aliejuje verdat, o neorkaiteje kepat?

Ne mielinė tešla turi būti Nekaip čeburekams tokia

mieline Liežuvis Kazkaip neissivaizduoju nemielinius tokius piragaicius Šypsena Na su grybais dar dar , bet su aguonom nemielinius niekaip

Dėkui už priminimą GėlėŠiandien ryte jau užmaišiau tešlą - bijau, kad kai grįšiu po darbo namo, bus jos priaugus pilna virtuvė Cha cha