HELP!!! Nestumo pozhymiai
Sveiki
kaip daugelis zinote mano drauge USA tik vat ishkilo tokia kaip ir problemele, jai vis neduoda ramybes mintis, kad ji neshchia , nors menesines yra ir vaisingos dienos yra, bet jau nuo musu pasismaginimo praejo trys menesiai, bet nuo to laiko jei padidejo pilvas, krutine, pilve pastovei kazhkas gurguliuoja, atsirado mieguistumas, bei kelis kartus pykino. Ar tai gali buti neshtumo pozhymiai, ir kokie tie pozhymiai buna??? Kelimtam menesi pradeda pilvas augti. Zhinau kad galima nueiti pas daktarus bet USA labai brangu o kolkas ji niekur pati nevazhineja tai nepatogu bus pirkti testa su teta
Patarkit ka nors labai achiu jums visiems
Ji gi negali buti neschia vien del to kad ash negaliu buti su ja
Buna ir taip,kad viskas lyg ir tvarkoj,bet nescia.O labai smulkioms buna ,kad pilvas gana anksti padideja.o gal tik siaip koks pervargimas.Kol su teta siaip kur vaiksto,tegul apsiziuri kur kokia vaistine yra arciau namu ir paskui viena nueina nusipirkt testo.Kitaip nesuzinosi,nebent palaukit dar 6 menesius tada bus visai aiskuSekmes
gali gali, girdejau buna tokis isterinis nestumas - ten dar ryskesni pozymiai buna - ir menesines nutruksta, ir pilvas puciasi, ir gurguliuoja, tik jame nieko nieko nera - oras tik psss, kai gimdymas ateina…
na as nelinkiu jums to, tikiu, kad ji tiesiog supanikavo - be raikalo supanikavo. O gal cia ir vyksta kokia gamots isdaiga? nzn.
Būtent-nėštumo testą reikia nusipirkti, o ne 3 mėn graužtis ir abejoti Na o pilvas tai per pirmus 3 mėn tikrai žymiai padidėt neturėjo, nebent šiaip apetitu nesiskundžia
O tai gal tu gali pvz DHL’u ta testa Lietuvoj nupirkes nusiusti, jei jau niekaip kitaip ten vietoj nusipirti negali… O pozymiai tai panasus ir buna, kaip parasei…
Menesines kartais ir pastojus buna.
Man tai tie Boomko išvardinti požymiai panašesni į pastorėjimą nuo nesveiko amerikoniško maisto, tai paaiškintų ir pykinimą bei “gurguliavimą”. O ką, Amerikėj daktarų nėra???
, kad reikia virtualios konsultacijos?? Ai, brangūs
nu ką čia gali virtualiai patarti tokiu subtiliu klausimu? belieka nusipirkti testą. Ta teta gi nėra gal; tokia senamadiška, kad nesuprastų?
Geriau nusiprkti du testus, nes jie kartais meluoja…
siaip pilvukas jau matosi apie 4 menesi,kas liecia menesines tai buna moteru kad joms esant moteris jau laukiasi, geriausia tavo draugei nusipirkti nestumo testa
Nupirk keleta testu (kad turetu ir ateiciai), idek i voka ir siusk. Nereikia jokio DHL, siusk paprastu, gaus per savaite. Dabar tu testuku visai maziuku yra, o tai jai stogas pavaziuos belaukiant pilvo iki 6-7 menesio…
Tai geriau kankintis? Nepatogu tik kelnes per galva mautis ir myletis ant slaitinio stogo.
Gal ir per grubu palyginima pateiksiu, bet… Mano suniui kazkada buvo apgaulingas nestumas (gyvunu pasaulyje tai pasitaiko)… Cia jeigu ka.
Jei jau mylejotes be apsaugos, ji gali buti neshchia. Ir kuno mase gali anksti pradeti augti.
Problema kaip supratau Tavo drauge , Truputi nescia, Juokauju
na achiu visiems uzh patarimus bet pagal jusu zhinutes tai reikia testa kazhkaip isigyti jai nes kitaip neaishku nes pagal visus pozhymius ji neschia gautusi taip Gal dar kas ka norit pasakyti???
O beje kazhkas klause ar su apsisaugojimo priemone tai ish pradzhiu ne tik ant galo ir buvom gerai ikaushe, nes buvo musu atsisveikinimo vakaras tai vat todel ir baiminames kad galejo visko buti nors rodos buvo viskas kontroliuojama
del pilvo padidejimo, manau, kad daugiau maisto pasikeitimas. As pati negimdzius, bet iki trecio menesio esu buvus du kartus nescia, jokio pilvo padidejimo !!!, tik krutine truputi padideja (bet ji padideja ir tada, jei buni ne nescia ir pora kg priaugi), kartais pykina, bet nieks negurguliuoja. Ir abu kartus buvo taip, kad butent kokio nors maisto negali net i burna paimti. Man tai buvo didziausias nestumo pozymis. (pirma kart buvo slyvos, antra kart kava) Bet visiems skirtingai, man atrodytu labiau, kad jai nuo maisto pakitimai darosi, bet gal ir nescia. Sekmes aiskinimuose.
Pas mane pilvas staigiai augti pradejo. Antrame menesyje atrodzhiau kaip penktame.O apie krutys ish viso patyliu (ir kaip as jas ish viso panehsiau?). Tad visom skirtingai. O shiaip per daug nepergyvenkit, visgi tikrai ir aplinka ir maistas keichiasi, hormonine sistema i tai labai reaguoja, gali tas svoris augti pradeti. O gurgulavimas su neshtumu kazhin ar kokias sasajas turi. Greichiau, virshkinimo sutrikimai. O jie nuo nercu gali atsirasti.
Visu pirma kuo skubiausiai nupirk 2-3 testus, jie nebrangus, kainuoja nuo 2 lt, bet geriau truputi brangesnius 5-9 lt. Jie , vaistinikai sako patikimesni.Kuo skubiausiai i pasta ir registruotu laisku jos vardu nusiusk, kad tik ji paimtu po parasu laiska, jei bijo tetos. Nueis per sqavaite. tik supakuok, taip, kad nesimatytu, kad vaistai, nes brangiau nulups. Sakyk popieriai, dokumentai, ar pan. Kita vertus, jei jau praejo 3 men., nestumo nutraukimus dar tik iki 12 sav. nestumo, gali buti per velu. Trecia, nestumo pozymiai buna tokiam laike jau labai ryskus - padidejus ir pajautrejus krutine, labai didelei daugumai pykinimas iki trecio men., ryskus apetito padidejimas, gali buti ir ryskus svorio padidejimas. Jei vemiama, gali svoris kristi. Pirmiems judesiams atsirandant jauciamas gurguliavimas, bet tai buna gerokai veliau - 5-6 men. pirma karta, kitus nestumus jauciami judesiai anksciau. Na, toks atvejis, kad butu menstruacijos nestumo metu pasitaiko pabai retai, bet pasitaiko. Beje, jei ryskiai atskiriama, kad yra vaisingos dienos, tai manau nera ko jaudintis. Dar gali buti svorio padidejimas nuo amerikonisko maisto. Patikekit, as is patirties rasau. Beje, rasau ne Kleckiux, o kitas asmuo. Taigi isvykau Amerikon budama 3 sav. nescia. Nuo amerikonisko maisto per savaite mano pilviukas taip padidejo, kad kelnes sunkiai beuzsegiau. Laimei, po 3 savaiciu buvau jau namie, ir dabar jau esu laiminga 3men. dukrytes mama. Dar vienas dalykas - juk nesi vienintelis vyras ant svieto, ju yra ir Amerikoj… (aisku, pardon
Taigi, vienintelis kelias siuo atveju patikslinti, tai testas, ir sekmes!
Na nezinau, darot is to problema, juk ta nestumo testa USA galima beveik visose didesnese maisto prekiu parduotuvese, kur yra vitaminu ar kitokiu bereceptiniu vaistu skyriai, nusipirkti. Tiesiog ieskok tokio triju raidziu derinio “ept” ir viskas. Na jei jau tikrai bus su tuo reikalu problema “telegrafuok” asmeniskai, bandysim ieskoti iseiti sicia.
DAKTAREILI ept vieni is geriausiu
Boomko, jauciu cia jai nuo maisto pasiketimo.pati per tris menesius Amerikoje priaugau 5 kg, buvo ir visokiu “gurguliavimu” ir taip toliau, nes Amerikos maistas yra *****. musu islepinti lietuviski organizmai ilgai prie to adaptuojasi.na bet ka gali zinoti, geriau tegul ji pasidaro ta testuka, sakyk, kad pirktusi ept jie tikrai geri o ju yra pirkti bet kokioje vaistineje. nepamirsk pranesti rezultatu