Help! klausimelis del ciuzinio... (apsigyveno pelesis)

Help! klausimelis del ciuzinio… (apsigyveno pelesis) Nekaltas

tej vat mielieji iskilo tokia problemele… na ne man o draugams, bet taip gali netycia ir man atsitikt, taj butu idomu suzinot tos problemos sprendima… gal kam buvo taip atsitike arba zinot kaip issprest sita problema… nusipirko va zmones ciuzini… ir sugalvojo kad jie nori miegot ant zemes, todel nedejo jo nei ant lovos niekur… tiesiog pastate ant zemes… seip manau todel i ta ciuzini isimete pelesis… taj vat klausimelis toks: gal zinot kaip ta pelesi galima isvalyt? su kokiom priemonem ir t,t,? visgi gajla ismest toki dajkta Liūdnastikiuos zinot problemos sprendima ir padesit Labas

niu vat kas keisciausia tej padarytas remontas ten ka tik… ir grindys naujos isklotos… Nekaltas

siaip dar idomu ciuzinys spyruoklinis ar lateksinis?

greiciausiai lateksinis ciuzinys - jis pagal instrukcija turi butinai buti pakeltas nuo grindu ir dar net laikas nuo laiko apverciamas. Gal ciuzinio gamintojas patartu, ar imanoma ta pelesi isnaikinti?

mums buvo įsimetęs į latexinį, nes nevartėm + ant žemės užvalkalą į valyklą, čiužinį su vandeniu + chlorkem, gerai išvedinom, gerai išdžiovinom ir kol kas tfu tfu tfu Gamintojai liepė su šiltu muiluotu vandeniu plauti išmesti - nesamonė, nes pelėsis nesidaugina, jei panaikini priežastį, savaitę ant jo nemiegojom, o po to viskas čiki, dabar jau nusipirkom lovą su grotelėm Mirkt

lateksinis…

seip tai gamintojai galejo pasakyt kad negalima ant grindu det ir t.t. tada nebutu ir tokios bedos… niu bet asiu uz info savaji ciuzinuka pradesiu vedint laiks nuo laiko a ti nereik man tokiu nelaimiu Ne

perduosim draugams… tikiuos pades… sianx uz info Apkabinimas

niu mums gamintojai tai ir pasake, kad turi kvepuot ir ant grindu negerai

apsimelavau biski Nekaltas… ten ne latexinis o kitoks… paralonas Šypsena