Help ,kazhkas notebookui

Help ,kazhkas notebookui

Sveiki,pries puse metu nusipirkau notebooka asus 2500H,jame yra hdd 40gb fujitsu ir cdrw-dwd combo.Viena salta ziemos diena man neuzsikure hdd.Rase biosas ,jog nerando jokio hardo+ neranda ir cd.Pasildzius kompa uzsikure ir hdd ir cd.Bet po vieno kritimo nustojo radinet cd.Hdd rasdavo ir viskas puikiai veikdavo.Uzvakar pabandziau is lauko grizes uzhkraut kompa ,bet …Vel neranda nei cd nei hdd.bandziau ta diena kelis kart pakraut bet nieko neisejo.Taciau vakar viena kart pavyko uzhkraut.Rado biosas hdd ir uzhsikrove kompas.Jokiu problemu su hdd nepastebejau.Jokiu zinuciu apie bedus ar strigimu.Padirbau su kompu apie 4 valandas,pervkroviau ir …vel neranda hdd.Ka manot apie tai ?

O TU KADANORS SKAITEI NOTEBUKO NAUDOJIMO INSTRUKCIJA? Ten man rodos labai aiskiai butu parasyta Operating Temperature. Bet kokius irenginius visada rekomenduojama pasildyti iki kambario temperaturos pries ijungiant. O siaip ir kritimas laptopo nepataise.

Na taip,paskaiciau,bet kai tau reikia staigiai grizus kompa uzsikraut ,tai surizikuoji kartais maz praslys…kol aisku nenudegi…Bet man siaip idomu butu kas jam galejo atsitikt.Vakar gi uzsikrove ir nepanasu kad buvo kazhkokiu problemu su hardu…+ notebooku hardu galvute be maitinimo buna nienoje padetyje, o uzmaitinus ateina i kita (darbo) gal cia gali but problema?

tai nieks nieko neparsit ? Gal tada nors kas galyt duot kontaktus notebooko specialisto?

gal padėtų šiltoj sausoj patalpoj išjungtą išdžiovinti … o šiaip tai kreipkis į garantinį