Help, kad neisdurtu!!

Help, kad neisdurtu!!

Chebryte patarkit.Perku nauja telefa pagal skelbima.I ka reiketu atkreipti demesi, kad neisdurtu.Telefas kuri perku N6310i.Gal galit kokiu gudrybiu patarti, nesinori nusipirkti sena, bet su naujais virseliais!Thanks!Visiems statau alausAlusAlusAlus Šypsena

Na as niekad nepirkau telefo pagal skelbima tik is vieno pazystamo tai pirmiausia gerai apziurejau nuemiau dangtelius isitikinau,kad nera ibrezimu ar pan. Visu pirma niekad neduok pinigu neisitikines, kad tai tikrai geras telefas ir atitinka Tavo lukescius.

pirk normaliose firmose ir tikrai nauja.

Ziurek pokalbiu laika, zaidimu rekordus, ta koda suwesk *#92702689# ten yra laiftimeris tai wa paziek kiek prasneketa! Bet jei programa perpusta tai ten bus 000 - liai! O ka daugiau tai nzn! Sekmes perkant…Labas

Pirk bent jau iš firmos…

O kox skirtumas, seni viduriai ar nauji? Jie taigi nenusidevi (mexaniskai) kaip korpusas Šypsena Jei telefas dirba - reiskia COOL! Nieko ipatingo ten neiskapstysi, o ir visus taimerius galima nunulinti, ir nieko tadu nematysi. Nesudauzytas, veikia, nu tai ir pirk! Šypsena

http://www.banga.lt/admlt/2forum.showPosts/165965.463-=(938705329

nusisneki ir nejauti…
jei telefas buvo krites ar pan… viduriai gali buti akiai matant nepazeisti… bet jau pareje… virselis bus pakeistas…gal jau bus skiles ar pan. kazkur siustuvas ar antenos blokas… kas reiskai rysi gali pametineti ir t.t.
todel apie viduriu "nenusidevejima" geriau patylek.

Taip

sorry jai nusisnekesiu bet kiek zinau ant n6210 suvedu *#92702689# laiftimer’io nerodo o kaip su 6310i nezinau. jai jau klausi kiek batarke laiko tai atmesk kokia viena dvi dienas ir suzinosi tikslu batarkes laikymo laika kiek telefu pirkau neivienas tiksliai nepasake kiek laiko batarke pastoviai api…sa.

Ne ish tu zhmoniu perki reishkias

Kai perki nauja mobilu pagal skelbimus paziurek, kad kodas ant dezutes visu pirma atitiktu ! mobilaus koda ! o be to matysi ar naujas ar nea…viskas bus graziai ypakuota, surishta, knygutes ir kaina bus kaip naujo. Su noshke 6310i yra paprachiau nes kaip padevi skirtumas tarp naujo ir deveto gaunasi apie ~80 lt. (preliminariai), todel jei telefonas bus senas ir droztas, papraschiausiai neapsimokes visko keisti, kad parduot kaip nauja.

Galiu pasakyti is patirties, nes teko ne viena nauja telefona pirkti ir parduoti.

  1. Atkreipti demesi i baterijos kontaktus: jei ant visu yra bent menkiausias ibrezimas- ji jau buvo uzdeta ir nuimta, gal net neviena karta.
  2. Telefono ipakavimas. Telefonas, jeigu jis naujas, niekada nebus apciupinetas, kaip ir maiseliai (neiplyse), dezute nenutrinta, pakrovejo laidas neisvyniotas (matosi, kai jau buna antra karta suvyniotas), kistukas be ibrezimu (naudojimo zymes).
  3. Telefono isvaizda. Jei telefonas tikrai nebuvo naudotas, ant jo nebus nei vienos dulkeles ar nesvarumu, tiek po stikliuku, tiek klavisu ertmese, tiek tarpeliuose. Nesvarbu, kad yra plevele, jei telefonas naudotas, ji neatrodo "sviezia", krastai daznai buna atsiklijave, po jais yra dulkiu. Ant korpuso neturi buti net mikroskopinio ibrezimo.

Na, galima paziureti taimerius, zaidimu rekordus (dabar dazniausiai neissitrina ju rekordai, teko pastebeti ir ant Nokia Java zaidimu), IMEI telefono ir ant dezutes turi sutapti, galioti gamyklinis apsaugos kodas.

Zoziu, kai parduodu nauja telefona, jis atitinka siuos (saloninius) reikalavimus.

Daznai pardavejai "pudrina" smegenis, atseit, "cia tik buvo karta ideta kortele pabandyti telefona" (nors gal jis naudotas, kad ir keleta savaiciu)… Mano filosofija tokia: jei ateitum pas vaistininka, jis prduotu praplesta prezervatyvu pakeli ir sakytu: "ai, cia nenaudotas, tik viena karta pabandziau uzsimauti, kaip atrodo"…Juokiasi Su nauju telefonu irgi tas pats…Labas

jo kaip sake is firmos pirkt!!

Aciu chebryte!!! Tikrai padejote!thanks!!! Visiems alaus!! nors ir virtualaus!! AlusAlusAlusAlus

Nenusisnekejai 6210 tikrai nero laiftimerio.

tai as ir sakau kiek zinau n6210 nerodo laifetimer’io, o kaip su n6310i gal kas zino.

Musu seimos keturi telefai yra pirkti pagal skelbimus.ir viskas ciki…Mirkt