Help:Itališkų auto dalys Kaune?
Kažkaip persėdau iš hondos į fiat, todėl dabar reikia atrasti tuos, kurie prekiauja itališkų auto dalimis. Domina tiek laužynai, tiek naujomis dalimis prekiaujančios įmonės Kaune. Bangos paieškoj nieko neradau, per "noriu" irgi nevisada eina rasti to ko reikia, be to ten neradau reklamos apie naujas dalis, kas prekiauja. Kol kas dalis pirkau "Autominutėj", bet va ten ne visko būna irgi. Kauniečiai, gal pasidalintumet savo patirtim? Dėkingas iš anxto
italisku detalem prekiauja asigalio g. lauzynas yra garliavoje, jonuciuose. po to yra vienas biciukas kuris bent jau anksciau prekiavo italisku detalem, lapese. tiek ziniu. o siaip nemazai daliu galima rasti aleksoto rueguje
Kažkaip abejoju, kad Alexote gaučiau termostatą Fiat Brava. O gal įmanoma?
Alexote gausi viska. Turgus juk lieka turgum
yra zmogenas aleksote kuris veza detales is lenkijos. uzsisakytum - atveztu. tik kaip ji rasti tikrai nepapasakosiu. asigalio gatvej be problemu turetum rasti.
hmm. tarp kitko. tu tikras kad tavo masinai problemos su termostatu? kiek esu suidures su fiatais, pas juos dazna beda - vandens pompa. jei termostatas kur tai stringa, pabandyk pavirinti acte.
Parduotuvė yra Tvirtovės al. Kai isuki nuo Savanoriu pr. (AKLUJU) sankryža pavažiavus koki 100m pamatysi po kaire reklamos. Ir anksčiau Baršausko dar buvo netoli stadiono priešais ji tiksliau.
na toj parduotuvej ties aklaisias niekad nieko nerasdavau. gal dabar kas pasikeite
Kaune Barshausko gatvej prieshais Sabonio centra prekiauja italishku auto dalimis.
Vilniuje italishku auto dalimis Autoprizme prekiauja (beje Barshausko gatveje esanti parduotuve irgi daug daliu ish ju vezasi)
sade
Vilniuj italisku auto naujos autodalys "Autoprizmej" geriausiom kainom, Zirmunu 68 berods
tel. +37061240884, pabandyk pasiskambint, gal koki drauga rasi kuris vazineja. Bet kainas galesi sulygint Vilniuj ir Kaune
Va per pietus aplėkiau: Garlewoj nuo Fiat Palio termostatas ne visai toks pat bet lyg tiktų, bet kaina 70 ar 80 , Alexote nerado nieko, po savo katalogus pasinershe rado tik dyzeliams, Baršausko g. rado tokį kaip šrote kur nuo Palio buvo (ten nuorinimas ne iš termostato išeina o nuo storos šlangos), naujas kaina apie 190 reikia užsakinėt. Kiek teko anksčiau žiūrėt, tai Autominutėj sakė neturi, kaina apie 30 būtų, o pagal skelbimus tai visaip ir 50 ir 70 už dėvėtą. Fuflo karočė. Ten termostatas visada adaras pas mane nes nepakyla temperatūra - visą laiką aušinimas didžiuoju ratu. Dėl termostato virinimo acte - gal reikėtų pabandyt (gal jis tik šiaip užkalkėjęs), bet pats neturiu sąlygų nusiimt ir eksperimentuot, juolab kad priėjimas ten lievas. Any ideas?
taip taip. ta pati problema buvo su mano tipo 1.9 dyzelio termostatu. tai issiemus isvalius apnasas, jis vel sekmingai uzsidarinejo. o tada pries 4-5 metus buvau rades turgui. tai azijietishkas kainavo 140 lt. cia tau ne audy kur termostatas kainuoja 15 lt
Prieš tai turėjau Honda Accord, tai itališkų kainos manęs labai negasdina, bet vis vien norisi pigiau negu 190 už termostatą. Matai jis tipo brangus nes korpuse, bet man to korpuso nereikia tegul turi tegul išsuka man tik patį termostatą. Bet jiems net nedaeina kad išsisuka jis