help del stabdziu
taigi yra toks bajeris kad besiknaisiodamas po kapotu pastebejau kad stabdziu skyscio yra maziau nei min (nedaug bet maziau) bet siaip stabdymas lyg ir nepakites tai ir iskilo klausiams ar galima to skyscio paprasciausiai dapilti? ar nieko tokio jei jis skirsis… ar vazineti kol pradesi just kad kazkas blogai su stabdziais?
laukiu atsiliepimu…
man rodos dapilt gali
ir nelauk pajutimo, nes gali pajust pokycius ir priekineje automobilio dalyje kai ivaziuosi kur nors, ar nuleksi tiesiai vietoj posukio
Kai pastebesi kad kazhkas netaip su stabdzhiais gali buti ir per velu.
Sheip dapilti gali tik nesumaishyk rushiu bet pas tave bus dot4 bet kokios firmos, nes vistiek gero nepilk bo jei jis ishbeges reishkias sistema nesandari reikia zhiureti kur jei pas tave ir hidrauline sankaba tai gali leisti ir sankabos mandzhetai pareje gali buti, o skyschio dar buna mazhai nes sudile stabdzhiu kaladeles ir jau visi cilindriukai ishlinde, man taip buvo kai pastachiau naujas tai per virshu bego stabdzhiu skyssti
Dylant kaladems, skyscio mazeja- suteka i cilindriukus. Jei priezastis sita, ipilk ir pamirsk
tik atrink skysti koki pilt, jai pas tave ABS tai gali buti DOT5, tik nepilk NEVA (atrodo taip vadinas), sugrauzia visas cilindriuku gumas, buvo man kaip ipiliau tai visai stabdziai dingo
pas mane jokio ABS’o net su ziburiu nerasi golf2 88m… nu skysti jau nusipirkau tik dabar gerai nepamenu lyg tais taip trumpai aki uzmetus man pasirode kad spalva visai kitokia nei to kuris pas mane ipiltas tai ar nieko baisaus jei dapilsi???
nors teisingiau taip 100% pasakymo kad dapilti galima is jusu nesulaukiau tai kaip galima ar ne dapilt stabdziu skyscio (nors spalva ir skiriasi)
Ant stabdziu skyscio bakelio dangtelio turi buti uzrasyta koks skystis turi buti naudojamas (koks nors DOT) maisyti nerekomenduoju!!! Pvz. DOT2 su DOT4 suverda!!! Paprasciausiai dapilk skyscio ir po kurio laiko patikrink ar jis niekur nedingsta, jei mazeja, ieskok nesandarumu. Apziurek gumines slangeles einancias i suportus.
Zap.
jo jo vandes dapilk nu zapadlo ir pasakiai ishvis cool butu bichui
Aš taj ytariu kad tavo golfe tas skystis niekad dar nebuvo keistas.Geriausias variantas-pasikeisk jį pilnai,pagal instrukcijas tai reikia daryti kas 2 metai.Pamatytum,kox juodas iš cilindriukų išbėga.Jei nžn kaip tai daroma,paieškok archyve,kažkam aš smulkiai aprašiau šitą procedūrą…
Tu gal skaityti nebemoki ar tik pazistamu raidziu tekste ieskai?
O gal reikia instrukcija rasyti kaip “dlia osobo tupych”?
Manau, kad pas mus ne visi osobo tupyje ir suprato kas parasyta… O jei tau kas nors neaisku ir nepatinka, parasyk i privata, o ne floodink forumo.
kaip pirstu i aki kai tevas nupirko golfa tai iki mano atsisedimo jauciu kad dar nebuvo keites stabdziu skyscio. hmmm pagal instrukcija sakai… tai realiai reiskia kas 4 metus gal ne
reiskia reikes visiskai pakeist. gal kartais atsimeni bent jau temos pavadinima kur tas aprasimas?
nereikia radau
Priklausytų iš tavęs…
nu kai susitvarkysiu kaip ir reikes pastatyt
bet tai neaisku kada reikes atsiskaityt gerai butu per koki mini meeta bet kad abu ne nariai o banginiai cia visokius VIP narius daro, neisileis musu tikriausiai
Nu cia tau pribure:
Manau esme tik ta kad padile stabdziu kalades todel nukrites lygis skyscio bakeli>jei pvz pasikeistum naujas kalades matytum kad rodytu maximuma> p.s kada kaladeles keites ?ar nebus jau jos i gala pasideveje?
Tas taj tajp,bet skystis jei gyvenime nekeistas,tai pasikeisti nepamaišys,juk ne karvę kainuoja
Gal paskui nereiks stebėtis ko tie cilindriukai stringa,ir ko jie taip surūdiję…
nu golfas is vokieciu atvarytas 97 tai jau 5 metai kaip ir nekeista nei skystis nei kaladeles bet kai nuemes rata ziurejau tai yra dar ten “mesos” tik va dar viena problema kad stabdziu diske is vidines puses yra isrudijus juosta tipo kazkokiu budu kaladeleje atskilo mazas gabaliukas o metai padare savo
tai jauciu man reik kol kas dar vazinet o po to keist all in one
ka manot? ir gal zinot kiek kainuoja stabdziu kaladeles ir diskai (priekiui) golfo?
5 metai kaladeles nekeistos? Tai gal tu kulnais stabdai.???. Sugebejimai pas zmones…