HELP del sieros 86m(perechodo)dedant senesnes priek.gotas su farom ar nereiks ir senesnio kapoto?

HELP del sieros 86m(perechodo)dedant senesnes priek.gotas su farom ar nereiks ir senesnio kapoto?

Sveiki
Va biski bakstelejau su priekiu ir reik priek buferio, faru ir groteliu.

Tai klausimas butu gal kas zinot ar tinka mano sierai senesniu sieru(tu kur groteles su juostom)priekinis buferis. Jau kaip issiaiskinau tai faros ir groteles tai netinka, nes pas mane lygios groteles ir ilgesnes faros. Jei ka mano profilyje sieros foto kaip ir mano…
didelis dekui

buferis tinka bet kokiai Sierrai nuo bet kokios.Bent jau manuale taip rašo.

Taip tinka, man jis netgi grazesnis nei naujesnes Sierros.

O klausykit gal zinot ar tiktu ir priekines faros ir groteles nuo senesniu sieru (kur groteles su juostom), nes savo sieros daliu niekur nerandu Liūdna, nes ji pasirodo labai trumpai ejo…
tai dekui…

Gaila neturiu laiko parašyt, bet va link’as:
http://ford.msk.su/
ten turėtų būt parašyta

Na dekui uz linka. Ten sis tas parasyta, kas leistu manyt, kad is tikro tinka tos senos lempos. O meistras tai nezino ar tinka, sako lyg ten tvirtinimai skirias. Tai kol kas nelabai aisku kaip is tikro. O seip tai tos ilgos faros tai gana brangios ir niekur nera, tai labiau apsimoketu tas senas susidet, tik reik gerai issiaiskint ar tiks. Kai turesi laiko parasyk ka nors jei zinai…
dekui

Šiaip dar vertingas link’as - tik kažko pas mane paskutiniu metu neveikia, bet pabandyk:
http://www.wheels.kiev.ua/cars/sierra.html

O šiaip aš manau, kad trumpesnės su grotelėm faros turėtų tikti - bet kokiu atveju tvirtinimo taškai turėtų būti tie patys.

Tai va kiek suzinojau tai tinka ir senesnes groteles su lempom, bet va klausimas iskilo ar nereikes naujo kapoto nuo senesnes sieros, nes meistras sako, kad mano ir senesnes sieru kapotu formos lygtai skiriasi? Tai ar cia tikrai reikes nauja kapota pirkt, jei pasiimsiu senesnes faras su grotelem?
Dekui

nu kapoto tai keist neturetu reiket, kadangi senesnem sierrom naujos grotos tinka, tik zhibintai truputi kitaip tvirtinasi…