help! del codec'u

help! del codec’u

Nepasileidzia filmas,raso “unknown file format (DIV3)”. Pas mane yra instaliuoti DivX 5.0.3 ir XviD, tai ko dar jam truksta?Nustebęs

gal divx3.11 Nekaltas

Bandyk instalint naujausia Nimo codeku paka (dabar Nimo5.0 Build 8)-turetu padet http://nimo.everwicked.com

nimo vaistas nuo visu codec’su ligu Cha cha

neinstalinkit xebra to brudo Veee Kanda

Ne visada Nimo padeda, kartais tik dar daugiau sh… primala. As siai dienai turiu DivX 5.03 ir SLD Codek Pack 1.3, tai kol kas visus patraukia. Pries tai buvo Nimo 5, tai kai kurie filmai zalios spalvos budavo Baisu

tie zhali filmai budavo xvid "formato" todel atitinkamo kodeko reikia Šypsena (nimo pake jis yra bet defaultishkai neselektintas)

o tai kaip ji reikia paleisti?

nu ishsirenki ir suinstalini. shiaip pas mane xvidas su kazhkuo kitu ish nimopako pjaunasi. tai ash darau taip - suinstalinu xvida ishsinstalinu nimo tada zhiuriu Šypsena

gerai kad taip tau eina, o man kazko nelabai lengvai ji isistalina, vis kazkokie failai uzsilikdavo ir su XviD pjovesi, ir filmu nelabai ziureti ejo. tai noredamas ji isspirti "format c:" Liūdnas

nimo kartais ishvis nesamoniu pridirba (ypach naujausios versijos) - zaliai rodo arba apverchia vaizda… siulau instalint visiem DIVX TOTAL PACK 1.2 - viskas labai gerai veikia Gerai
per google susirask…

Negalvok, kad toks daunas esu ir nezinau ka instaliuoti. Bet kai kuriuos filmus rodo, o kai kurie zali, nors kodeku tuom paciu suspausti. Nimo yra sh.u.du sd.u.das. Pradzioje jis atrode neblogas, dabar pablogejo, klaidu privelta, zymiai geresniu pakuociu galima surasti. Ne iki galo atidirbo chebra. Bet gal pataisys savo klaidas.