HELP BMW 320 peciukas pucia tik karsta ora

HELP BMW 320 peciukas pucia tik karsta ora

Neseniai isigijau BMW 320 24V 92’, ir niekaip negaliu susitarti su peciuku , kad jis pustu salta ora, zinau, kad ten visa ta reikala valdo vostuvai, kur juos rasti? ir dar girdejau, kad yra kazkokia sklende kuri atidaro silta arba salta ora but idomu suzinoti kur ir tas daiktas randasi?

Kai turejau '91 bulka man ir taip buvo: servise uz 10Lt suklijuoja sklende ir viskas gerai. Tik pasikrapstyti ten reikia keikesi meistras, reikia krapstuko .Nu bet kaip rasti ta sklende tai nezinau Cha cha

voztuvas yra po kapotu prie stabdziu vakuuminio bugno (ar kaip jis ten vadinasi). Voztuvas toks apie 2 cm skersmens ir mazdaug 6 cm aukscio cilindriukas (ant kai kuriu variantu buna du, ten turi eiti vandens slangos i salona).
o sklendes atidarancios silta arba salta ora ten nera.

Kai nusipirkau mašiną su kondicionieriu, man vasarą tokį šaltą orą pučia, ir sklendžių nereikia ieškotiCha cha

nepergyvenk, kai nusprogs tas kondicionierius, tai gali ieskoti kisenese saibu Cha cha

Kai nusprogs tada ir ieškosiu, jei taip bus

Pas mani su petioru buwa irgi tokiu baiku, tik ne del temperaturas a del oro srauto paskirstymo.
Tu atsidaryk keleivio puseje centrine konsole, ten yra oro srautu valdymo mechanizmas, manau bus kokia traukele nushokusi. ir tiek to vargo.

Tai man ta issiardyti kur yra visas peciuko reguliavimas ar ten kur centrineje konsoleje virsui pucia ora? Kietas

Ten kur keleiviu kojos centrine konsole atsidaro.

Aciu Plyta Alus vakare varysiu i garaza ieskoti

Ar susitvarkiai? Manyciau kad plyta teisus. Mano bimbui irgi buvo tokia beda. Atsilo orai si pavasari ir neber salto oro. Tai padariau kaip plyta patare ir viskas ok.

Ir dar…
cia tai nieko kad salto oro ner, juk egzistuoja liukas arba langai darinejasi.
Bet as sia ziema turejau beda kad karstas oras vopsie prapuole. O jau praeita ziema kazkaip salciau buvo pasidare. Tai sia diskomfortas kaip reta.
Blin, savaite vazinejau su ahujiena striuke kol radau laiko issiardyt.
O beda buvo paprasta.
Peciukas atrode kaip savartynas, visko jame buvo ir neaisku is kur.
Zodziu jei ka nepergyvenk jei nesusitvarkysi, pagalvok kas butu jei ziema ir pucia tik salta.

Dar nesusitvarkiau ir turbut netvarkysiu nes sita BMW as tik laikinai kokiam menesiui pasiemiau pasivazineti, nes pardaviau savo astra, o dabar laukiu kitos astros, atsadarai langus liuka ir jukiu problemu, tik kad vakare arba nakti kai atvesta oras jauciasi, kad is po paneles garuoja karstas oras nors ir viskas isjungta.

Palauk ziemos ir problema savaime issipres Cha chaCha chaCha cha

VV

Normaliai atrodo

jomajo>tai reikejo paziet nuo iki… tada gal butum ka kitka sakius…

Jak…

taj jaw tiktai…

Labai ji isgrazejo, nes pasidare nosies plastine operacija Šypsena