Help! Beda su HD! Kaip atgaut duomenis?
Padekit kas nors. Nezinau ka daryt. Situacija tokia: Buvo suinstalinti winXP, po to jie kazko uzluzo ir bandziau suinstalinti win98SE, paemus autoruna parase :windows is configuring your hard disk ir ismete lentele, kad reikia formatuoti harda, nes nepazysta NTFS’o. As neformatavau. Taciau dingo visi duomenys, paleidus "partitionMagic 8" rodo unformated ir jokiu duomenu. Ar dar yra kokia nors galimybe atgauti duomenis?
Uzjauciu, jei pas tave buvo XP ant NTFS tai jau AMEN
Uzjauciu, man buvo lygiai tas pats
Nu nzn, as dar bandysiu su "Easy Recovery" ka nors nuveikt. Tik daba reik ta progse parsisiust…
viskas gerai, dar viskas pataisoma… atgausi virs 90% visko ka turejai…
As irgi neseniai suformatinau visa harda netycia bet viska atstaciau, neatsistate tik tie folderiai kuriu pavadinime buvo # ir ! simboliai, tokiu buvo keli pas mane…tik nieko nerasyk i ta harda nes kitaip neatgausi duomenu
as naudojau GetDataBack for Fat programa, bet yra ir kitu failu sistemu versijos, radau lygtais http://www.download.com cracka parsisiunciau is astalavista.box.sk
p.s. kai mentai darys krata sudauzyk harda, nes format nepades -> stai tokias isvadas padariau po sio ivykio
sekmes
imanoma yra spec programine iranga: berods easy recovery!
Dekui uz pagalba, pabandysiu butinai, nes ten tokiu svarbiu dokumentu buvo…
kai mentai darys krata ir dauzymas nepaes, nebent tam atvejui peciu esi uzsikures. svarbius dokus esu encryptines. saugumo sumetimams toolsa pats pasidariau naudoju pora algoritmu.
Zjbs, viskas ok, parsisiunciau ta progse ir dabar vel viskas ok!!! Dekui uz pagalba
o backupa pasidarei ???
Nea, suskirsciau HDD i dvi dalis. Dabar vis ramaiu ir saugiau
jai kada dirbsit su recoveriu tai suinstaliave iskart abdeat paleiskit nes kitaip tai ko tau reikia jis ir nematys, as ilgai dusinausi, padla visk mato o vat to ko labiausiai reikia ir nera))) paleidau abdeita viskas ciki
))