heiteriams

heiteriams

heiteriai heiterina, troliai trolina, niuchai niuchina, o rimti kentai gaudo amurus ir nebijo saves parodyti kaip nekurie Šypsena))

Kažkoks nepanašus į save. O ką heiterEi rodys,spuogus ar raginius akinius? Cha cha turėk proto rafinuotas Mirkt ps.padėjai dalyviui su načiofke?

su meskere nesu pagaves didesnes zuvies nei sprindzio raude. nesuprantu as tos zvejybos su meskerem. va su tinklais tai reikalas, plauki sau tyliai ramiai, kad kokia aplinkosauga nepaciuptu, azartas, adrenalinas - tikra zvejIba Gerai

dr002 jo kaip tik ir skambino ta vakara man forumietis. Nelabai turejau kuom padet tiesiog nukreipiau kur ieskotu. pats palangoj nesu turbut miegojas, daug patogiau sokti i taxa ir gryzti iki klp, arba prigerusiam su masina judet atsargiai Cha chaNa po kokiu gudziu 8metu kai vyks razgavoras imes sita nuotrauka ir isdidziai akiniuotas smurfas katik isispaudes puliniuotus spuogus nuo ekrano skleidziamu spinduliu pareiks: VA KAS PRAKALBO IR PATEIKS NUORODA I SITA NUOTRAUKA Cha cha Cha cha Cha cha Girtas

Juokiasi Juokiasi

čia žvejybinė apranga? Nekaltas

Idomi zvejybine apranga NekaltasRobis Cha cha

Ne tik pateiks nuorodą į šią nuotrauką, bet ir ryžavotu išvadins. Cha cha Cha cha

Repsol,total,kroon oil…kuris? Drovus ta prasme ,kad jie visi tinka suprantu(ll04)bet ant kurio maziausia tikimybe “papult”… Klasta castriul nenuoriu,rode bakelius ,tepalas tas pats,bet bakeliai skirtingi Cha cha

Dr., L Moly.

Auris> einu kalust,ar turi jo Nekaltas

reiks ir man jaučiu prieš žiemą į aptarnavimą nuvažiuot Nekaltaspadangų gal kas turit? pigiai Cha cha

ka ten vaziuot? Cha cha pajamiau alsuoklio filtra nauja,pakeiciau ausinimo skysti,sublioviau g12 i sistema,dabar tepaliukus pakeiciu,akuma ant pakrovimo uzmetu(gal dar atidirbs 5ziema,nuo masinos pirkimo dar stovi Gerai)ir viskas Drovus

Japu autodalys Pram gatvej turedavo LM. Mirkt

roba ne zvejybine, tiesiog atvaziavau i gamta ir sugalvojom meskere uzmest… skaitosi uzmetem Gerai 6kg amuras, ant 0,15-20mm valo~ kazkur speju varginau kokias 15min kaip minimum. istraukem be sacioko Cha cha nebuvau zvejojas kokius 4metus. Paplepėkimtiem kas pavydi… tai zuvis pagauta akvariume, t.y. prude nuosavam name kur realiai uzveisti jie yra… siaip kokiam prude xuj pagausi toki Cha chalapuoti, 5aru? tu *kekšė* gerai aki atkales ant sklypu… todel su sixeriu ir vazineji Cha cha Cha cha Cha chanx man tos tavo kauno marios? as lietuvoj isvis nezvejoju, nera cia zuvies.

Auri>jo,esu ten pirkes…priminei Gerai Taip kaip tik pakeliui uzsuksiu i kroon oil ,siaip visada sita pildavau,bet kazkaip sugalvojau paekskrementuot Cha cha

l moly pas mane 5-30 normalus tepalai, i varikli galvos nekisu kol dirba tai gerai Šypsena

Kostai, o nx čia prie to prūdo ar sklypo kabinėtis? Nekaltas

vaikystėje žvejojau, dar tada ant BMW stūmiau, o dabar jau neatsimenu kada meškerę gyvai mačiau, matai, net BMW nusipirkau… Man šiaip įdomu nx kabinėtis prie visko iš eilės? Nekaltas Kad ir dėl tos aprangos Rafinuoto, kur buvo ten prieš n metų? Man tai visiškai nesvarbu kaip jis tada rengėsi ir kaip dabar rengiasi, tai tik jo reikalas, o prie to kabinėtis mano nuomone kvaila Pavargęs Kvankt?