hecbekas

hecbekas

Spalva Blogai Valytuvas ant galinio stiklo Blogai Cha cha

biski geriau uz sedana atrodo Taip o ir nesutinku, kad sena slyva uz sita viskuom geriau Liežuvis

neissididinus - avensis Cha cha

atrodo px nx, bet… ergonomika Blogai

o sena slyva,tai cia skaitosi kai ta slyva uz vectra naujesne? viena argumenta,kas pas ja geriau nei slyvoje…tik viena galima? Cha cha

dr cia skaitosi, kai vectra 2002m modelis, o slyva 1995m. geriau naujesnis dizainas, blogiau varikliai, o visa kita pagal skoni Cha chap.s. o kas ta ERGONOMIKA?

o blia…gerai,kad ne 94 Cha cha…siaip nezinau kas ten joje tau geriau…as rimtai sakau,nerasciau nei vienos vietos kuri butu geresne,visiskai nei vienos…nebent tai,kad modelis naujesnis

auto.plius.lt/skelbimai/opel-vectra-2-2-l-hecbekas-2004-dyzelin as-3113644.htmlkaip toks variantas

O jei taip rimtai kuom slyva geriau uz sita opeliuka? Labai rimtai klausiu, nu nebent varikliu o daugiau ? Nekaltas

Manja>tu rimtai? Juokiasiogiz>grazus ir tt…prasivaziuok pirma ir paziurek ar tau tikrai noresis isleist 13klt

ogiz, visai px nx, bet biskiu navarotu bus maziau, nes mygtuku mazai Juokiasi seip “maniskej” pilna koza, spalvotas ekranas, tel ir t.t. Cha chadr, atsakyk manjakui!!!

dr002, taip labai rimtai kuom slyva geriau ? Varikli taip o daugiau?

Pigesne expl, modernesne isvaizda, lengviau surast ne liama begusia, ne popsas, mazesnis nuvertejimas. Dar vardint?

Nzn ar as is vis noriu tokios ir ar man isvis reikia tos afto Cha cha bandziau tokia tai nafik nepatiko man jos nei vaziavimas nei ergonomika niekas. nors pagalvojus tas pats kas antra laguna uz dviguba kaina

manja…tu tikrai rimtai? Juokiasi garsas,ergonomika,valdomumas,surinkimas,medziagos,varikliai,smulkmenos visokios…ir nebutinai cia slyva galima kist,kad ir A sestiorka ar 4aki mersa…siuo atveju turbut tikrai mieliau sesciau i kokia alfa ar prancuza puga trilitrini

Manja, BMW ne geriausia? Apakęs

rafis labai neblogai parase ir mano akim tai svarbiau nei “valdomumas”, smulkmenos ir ergonomika(kas ji bebutu Cha cha) bet pezo 407 dar geriau Cha cha

jo…botanikai aftomobilYstu forumjiuke Cha cha

auto.plius.lt/skelbimai/hyundai-elantra-2-0-l-hecbekas-2003-dyz elinas-3083794.htmltai va ,metai geri,atrodo moderniai,smulkmenu nera,ergonomika px,kad ir kas tai yra Cha cha