HEBRA, SLĖPKITĖS. MANO DRAUGĖ IŠSILAIKĖ TEISES…
Nu va cia tikrai geras pastebejimas
po kitu 3metu gal dar ko nors paklaus …
Na bet ir tai jau sioks toks susidomejimas…
olyte rašė:
Kazkas ten minejo tobulejima… sakykim tavo zmona zengtelejo dar viena zingsneli i prieki
offroad rašė:
Joo Nu tu Stenline tai tykrai isskirtinis variantas, saunuole, bet tikrai tokiu moteriskos lyties atstoviu mazai vien tik del tos priezasties kad jos nesidomi. Va cia rase kitos merginos ar moterys"…tipo ismokinkit…" Tai ir pasako kad pacios nesidomi o nori kad jas vos ne prievarta mokintu, jei sieksite pacios ziniu domesites tai viskas bus labai saunu, mano zmona jau 6 metai vairuoja, 3 metus vairuoja civika ir pries menesi manes paklause:" ar mano civikas priekiu ar galu varomas…?"""’ hehehe
))))))
Na as gal siek tiek ir kitoks varijantas nei kitos,bet noreciau ,kad daugiau jos dometusi bent savo auto…
O tavo zmonele tai pavare…
Ka jau cia ir bepasakysi…
beje, del merginu apmokymo: ash tai net labai stengiuosi savo draugei bent shi ta i galva ikalt: pvz liepiau vasara, shilta grazhia diena sode paimt ir pakeist rata ir vel atgal atkeist…aishku, padejau numaut atsukt, uzmaut ir pan, bet po to buvau tikras, kad pati sugebes padaryt… o geriausiai buvo tai kai liepiau stovet garazhe ir zhiuret kaip keichiamas generatoriaus dirzhas… neturi ji problemu nei su krokodilais prisikurt nuo kitos auto, nei sedet mashinoj kai ja uzstumineje ir t.t.
taigi pradini issilavinima jau suteikiau ir manau, kad merginai tiek uztenka…
Ginute rašė:
Labai gaila,kad nesusikaupes skaitai tai kas parasyta
o beje,apie statistikas galima pasigincyti…as jas tikrai zinau
ir imu procentus ne visu avariju,o atskirai vyru ir atskirai moteru padarytu avariju procentus…ir as nesakau,kad vyrai vairuoti nemoka,bet,kad jie dazniausiai per daug ivertina savo vaziavimo sugebejimus!Moteriskes yra atsargesnes,jei jos pamato,kad tam tikromis salygomis nesugebes suvaldyti auto,tai isvis nevaziuoja,arba vaziuoja mazesniu greiciu,visai priesingai elgiasi vyrai…Todel vyru sunkiu avariju skaicius zymiai pranokasta,ir net siurpu pasiziureti,kiek zusta del to nekaltu zmoniu
DABAR VISKAS AISKU?
Ginute, mieloji, is kur ismanai apie statistika?
As kalbu ne apie pati moksla, o apie konkrecius skaicius. Nu butent tavo duomeniu saltinis. Nu jei duosi man toki, tai tikrai tavim patykesiu ir nesigincisiu.
sutinku su ginute… bent jau as taj ne karto dar negirdejau, kad sunkia avarija butu padarius mergina… tajgi…) pagrinde girti, pavarge, suirze, pikti, perdawg pasitikintys savo jegomis vajkinaj…
Ginute rašė:
Gerai…jei kalba pakrypo apie avarijas,tai padiskutuojam kiek procentaliai padaroma sunkiu avariju,kur zmones sunkiai ar net mirtinai nukencia…taigi,net kvailam aisku,kad cia tikrai vyrauja vyrai!!!Kodel? O todel,kad jie laiko save ereliais,genijais gimusiais su baranka rankose
Jie niekaip negali susitaikyti su ta mintim,kad dar nera profai keliuose… Laksto,lenda visur,kur tik imanoma ir neimanoma ilysti…seda girti uz vairo,ir sako,kad jie pajegus suvaldyti masinas…
Rizikuoja ne tik savo,bet ir kitu givybemis
As snekjau apie skaudziausias… ten kur zusta zmones ir pns…
Blin rašė:
olyte rašė:
Jeigu panagrinetume skaudziausiu autoavariju statistika, as tuoj visiskaj isitikinus, kad apie 95% ju kaltiniku (taj yra vajravusiu tas masinas) butu vyraj. Taigi klauimas… kas cia zioplesni?
nu jau nebuk tokia tikra apie 95% visu avariju kaltininku.
Aishq, kad vyru padarytu avariju dalys yra didesne, bet tik del to, kad kolkas vyru uz vairo yra daugiau. 
Manau nebutu tokio didelio skirtumo tarp avariju, padarytu vyru ir avarariju, padarytu moteriu, jei butu skaiciojama kiek avariju padare tie ar kiti
nu koro4e ta pati kalba buvo, kai sake, jog automobiliai dalyvauja daugiau avariju nei motociklasi
2 89000
ziurek optimistiskai, kai pats padarysi , tai "nauja vairuotoja" namo pargabens, o beto po geros dozes
tas pats koks vairuotojas
Gal jau uzteks vistiek autorius taip ir nesako kas toje merginoi tokio blogo kur vazines ir su kokiu auto… gaila …
S.O.F.I. rašė:
jo, mergytės, turiu pripažinti, iš proto kartais gali išvesti moteriškė už vairo.Tokia žiopla, baili vištelė. Mėgstu posakį- bijai vilko, neik į mišką…o čia dar kai mąsto ilgai, reakcijos 0 ir t.t.
Kita vertus, aš gerai žinau, kad tokia laikysis atstumo, ir į mane net labai norint neįvažiuos (nors, čia irgi klausimas )
Tikra tiesa, kad tokios moterys nepasitiki savimi, nes kiti nepasitikėjo, va kaip šios temos autorius…
gerai pasakyta i
tau S.O.F.I
O senukai- bjauriausia kategorija…dažnai nežinai ko tikėtis, gerai, kad išlenda tik vasarą, į sodus.
Gal ir neblogai,bet patikekit tokiu "bobu" pasitaiko kad kitaip nepavadinsi kaip bezdzione su granata rankoi…
Zinoma ir vyru pasitaiko nu bet moteru gatvese vis daugiau jos gal atsargiau vazineja ,bet kad dauguma zioplos tai jau tikrai.
Cia as is patirties kalbu mat pasitaike ne viena ir vis moteris situacija pvz: vaziuoja antra juosta is kurios tik tiesei ar i kaire tai ji pries pat pasukdama sumaste posuki parodyt kai reikejo anksciau o ne pries pat manevra.Kta situacija visi zinom kaip siuo metu slidu kokie keliai ir ttt ne pas visus padangos su sipais ir su ABS’u…/taigi pries persirikiuojant pries pat nos gal nereiktu staigiai stabdyt aaa?.. Be to juk tokiu keliu vaziuojant geriau pavarom stabdyt,nu taip ir pagalvoji "BOBA UZ VAIRO"…
Su vyrais tokiu situaciju nebuvo jie kazkaip pagalvoja,zinoma padaro tipo tokiu sustru klaidu…
Nors pati esu mergina bet kaip imanydama stengiuosi vairuot normalei,be to vis dar mokaus draugai mokina ,tai vienas tai kitas taigi tai padeda…
Gal jei ta mergina draugai pamokintu tai nebutu taip baisu,tik kad pati noretu,o nesakytu neaiskink tu cia man ir tt…bet nerekit ant jos nes bvus tik blogiau ji turi nebijot vairuot o noret tai bus ok…Tai tiek is mano puses…
Sekmes!!!
Tu turbut juokauji?..
O ji turbut nevazines per troki ora ir dar ka tik teises islaikius…
Nebent jai sustra dzipa nupirko?..:D:D:D
O tas jos vairavimas tipo labai lievas ar labai sustras?:D:D:D
Na o del visa ko tai ji is kur t.y Is Vilniaus ,Kauno ir tt…
Sekmes vazinejant autobusais!
Su sventemjus,beja vakar buvo 3metai kai as issilaikiau teises!!VO! (cia jau pasigyriau):D:D:D
Gerai cia mane sudirbot, is karto pasikeite nuomone , daugiau tyliu…
Zinau, kad buna
galvojasi bet ne apie ta ka rejk
Na man atrodo ,kad cia jau niekam nebesigalvoja ,tai palikim sia tema ramybeja …
Nu kaip tavoji???
As kaip pamatau panike prie vairo,tai man silpnybe!Ujjj kaip patinka kaip panike uz vairo!Leisdavau ir as savo brangiaja pavairuoti,bet gaila nebera to zmogaus!
Cia labai teisingai pasakyta nei pridesi nei atimsi.
Na moterys daugiau sukelia avariniu situaciju ir daro durnas klaidas vairuodamos, kas vyrams nebudinga Tiesiog atidesnes, ne taip skuba greitai, delto ir maziau avariju padaro