HEBRA MAN REIKIA JUSU INFO><HELP
2 tzuning
Jei turėčiau formą, tai ir pats galėčiau nesunkiai padaryti pats kopiją. Problema ta, kad niekur nemačiau tokio spoilerio ant mašinos išskyrus Vokietiją, oLenkiškas spoileris CORRADUI man netinka,-kapoto lenkimo linija kita, CORRADo morda siauresnė ir nelabai spoileris sutampa su rato arka. Mokėti už Lenkišką 550 Lt po to įdėti200-300 už perdarymą, ir vis tiek neatrodys kaip originalo… -geriau jau pirksiu originalą.
2 tzuning
Ką reiškia mūsų spoileriai? Ronikos ar pačių gaminti? Kaip kalbėjau telefonu, reikalingas SCIROCCO I RIEGER COMPETITION spoileris, bet niekur, išskyrus, originalą, negaliu rasti.
Spoileris ant mano mašinos tikrai darytas mano rankom, todėl daugiau daryti nenoriu ir ieškau nusipirkti. Originalas kainuoja ~1400 Lt. Bet ir už 600 Lt niekur nerandu.
Tai ka ar visi jus tokie nieko nezinantys, ar tik mirce sedit, o po peidzus nenarsot?
Reikia informacijos . Kokiu linku zinote kur butu ASCONU. Techniniu charakteristiku, kur butu galima suzinoti apie kebulo pakitimu leistinuma, bei aerodinamika. HELP MAno auto busima: ZIUreti apie mane
Jo, gerai Tu cia sugalvojai…Deja, padet niekuo negaliu, bet linkiu sekmes!!!Ir daug !