hdd temperatura
taj va padirbus kompu kokia 1 val temperatura hdd buna gan aukstaspeju del tos pacios priezasties ir kompas leciau veikia
kajp patartumete ja sumazinti?o gal taj visaj normalu?ta prasme hdd nebuna visiskaj karstas, bet mano manymu jis neturetu buti labaj ykaites.
statyk papildoma cooler’i - kaina iki 30pinigu, mums darbe padejo labai
sip ne tiop but girai hhddd temp suzinotis nes blemba kartais pridedu termomitra ir ziurau 45 39 lipsniai temperatura bet bbz gal netiksliai matuoja tai va gal kas pasakytus man koky hhddd temp yr normuli?
agfu reik suzinoty ir susitvarkyti, juk oras siltesnis ir siltesnis darosi, reik apsiskaustyti salciu
tai in saldytuva slepk pc ir busi patenkytas bet inspeju hdd gali ir ne perkaisti o net susalti=D}
Ojj negerai, kai shiltas HDD, visas kontuperis gali uzsidegti harde gi trintis kokia, net skierkos lekia
manishkis IBM neikiek nekaista, o va Maxtoras tai (30 gb) vos nedegantis sukasi WD irgi apyshaltis pupsi
tai va taip ir nesuzinojau kokia normali hdd temperatura…???/
HDD gali šilt nuo per didelės įtampos. Žmonės visokių navarotų prisigalvodavo, kaip įtampą stabilizuot. Dar HDD šyla nuo daug apsukų.
Kartais šyla tam tikri modeliai. Kartais būna brokas.
chia keletas linku su programom kur hdd temperaturke rodo
http://www.hddtemperature.com/
http://www.freedownloadscenter.com/Reviews/r837.html
taip pat ir infos dar yra tenais shiokios tokios
Mano SCSI agregatas ikaista kaip velnias, bet jei istatai papildoma propeleri, tai ir garso padidideja ir siluma sumazeja.Bet nebejungiu as jo, nes nuo SCSI HDD ir taip garso uztenka!Mano PII300MHz, Duzgia kaip 1700+ AMD Duronas
nu ka cooler ant hdd …
pas naudoju , bet zizimas dar lisnas atsiranda
Tai kokia hdd normali temperatura turetu buti?Pas mane rodo kad maniskis maxtor 40 gb po 60 val nepaliaujamo darbo yra 42 laipsniuku.
pas mane wd hdd, parsisiunciau kitokia bisky programuke hdd temp rodyti,taj ten nustatyta kad kritine temperatura 41, taj bet nzn cia
Jei apsukos dideles (pvz7200rpm) aisku toks HDD sils daugiau SCSI 10000 ar 15000 rpm HD diskai kaista ohoho. Bet 50 laipsniu ar 70 gali but visai normalu jei tokia temperatura normaliai atlaiko HD eliktronika bei mechanika. Propeleri reik det tik jei turi realiu problemu: Kai as 20GB 7200rpm Fujirsu idejau i HDD frame’a - po 30-60min darbo kompas pradejo kibti. Arba netgi tokios juodos klaidos "can’t write to drive X" - perdejau HDD i iprasta 3.5" vieta ir problema issisprende. Manau kad aukstos temperaturos neatlaiko tik tam tikri HD modeliai, so nesuk galvos jei problemos nera
prikeliu sia tema nes paciam idomu paliko
As matuoju su ta pacia programele ir pas mane WD HDD temperatura pastoviai 41 laipsnis, speju kad cia daug, nes prijungus IBM jo temperatura apie 10 laiosniu pastoviai zemesne
Jei gerai padirbus su HDD , pakopinus ar pazaidus ir iki 49 buvo pakilus
Nu kol kas stabilia dirbo
siltas hdd - normalu.Nesu pastebejes tokiu tendenciju, kad kylant hdd temepraturai mazeja psparta.Tiesa, gal maniskiai tokie karsti nebuvo
Viena karta kompas buvo pirtyje, nu kaip priepirtyje, kur temperatura apie 30 laipsniu yra normali, dusna, ir visa nakti paleistas buvo mp3 kale, tai ryte kai viena pakabinta harda nujunginejau ciut ranku nenusisvilinau ir hardo nepaleidau tokio karsto dar nebuvau mates.Taciau kompas lyg ir normaliai veike…O padetu tau sistemos bendras kuleris, keleta laipsniu numustu temp visoje sistemoje.
Pas amne maxtorius kazkur iki 60 laipsniu kyla. Nu bet pas mane visa kompo temperatura pakilusi, keiso vidaus temperatura apie 58, procas kartais ir 65 pasiekia, bet tada buna automatiskas shut down. reikai man sistemos kulerio kokio tai…