Hausas, Tranzucha, Chill-Outas ir t.t. uzkariauja Lietuva

Hausas, Tranzucha, Chill-Outas ir t.t. uzkariauja Lietuva

Klubine kultura isiverze pas mus gana seniai bet tik dabar ji darosi vis populeresne

Galėjai dėt į naujienas Taip Už išsamią info visi būtų padėkojęPiktas

gal visos lietuvos ir neuzkariavo bet mano sirdiTaip

Man tai ta klubine muzika *****, neklausiau ir neklausysiu!

man tai patinka klausiau ir klausysiu… so what?

So nieko Ne nepagaunu temos minties Piktas

nebuk tox racionalus… juk nebutina kazka "pagauti"… chill out take it easy
Tūsas and go with a flow… zinau kad banalu bet kox amerikonas tau butu ta pati pasakesMirkt

heh Mirkt)
hausas jau seniai grojo klubuose… apie trance ishvis nekalbekit, nes aishkei nelabai zhinot ir esat klause tikra trance, o chillouta zmones suvokia kaip laiko leidimo forma, nei muzikos stiliu.
so fakin what?

mes nieko nezinom ir nesame klause taip pat niekada nesame iskele kojos is lietuvos ir .t.t uztat panele (gal jau ponia ) vip malefe mus apsvies ir papasakos viska ka norejome suzinoti bet nedrysome klausti apie trance

Juokiasi

http://www.allmusic.com iš vis tokio stiliaus kaip chill-out nerodo, hmm, tai įtariu, kad gal tokio ir nėra, bet in muzic world toks terminas egzistuoja Taip Tai va apie tai gal ir padiskutuokim… arba keiskim į ambient

slow flow with the grow

ok padiskutuokim…
disku disku disku disku
biski padiskutavau… dabar tu pavaryk

Juokiasi

Disz U DisZ U Disk Cyber Dusku (rmx by DJ offca) Ignoruoju

wow kaip cia smaiksciai ir originaliai pavarei… ypac tas bajeris su subine… isties apgailetinasLabas

Daugiau Bangos resursai neleidžia, o būčiau parodęs ir tą, kas kitoj subinės pusėj Cha cha

nei kiek neabejoju tavo sugebejimais ir dar keiksmazodziu butum prirases… Juokiasi

OK, einu valgyt, mama kviečia ant vakarienės, must daugiau į lauką nebeišleis, tai iki ryt Labas

o ka daugiau sakyt, kai tau pasako kad ateina kazhkas naujo… kad vokishkas popsas su tranco elementais ateina, nesigincyju, bet tai dar ne trancas… juolabiau man rodos kad visiem visishkai vienodai kas ateina ir kas isheina…
beje, jeigu ateina tai, kas nepatinka, dazhniausiai varome velniop…

visiskai sutinku
Labas

trance ir chillout veza Tūsas Girtas