Hausas, Tranzucha, Chill-Outas ir t.t. uzkariauja Lietuva
Klubine kultura isiverze pas mus gana seniai bet tik dabar ji darosi vis populeresne
Galėjai dėt į naujienas Už išsamią info visi būtų padėkoję
gal visos lietuvos ir neuzkariavo bet mano sirdi
Man tai ta klubine muzika *****, neklausiau ir neklausysiu!
man tai patinka klausiau ir klausysiu… so what?
So nieko nepagaunu temos minties
offca rašė:
cyberbudha rašė:
coke rašė:
Man tai ta klubine muzika *****, neklausiau ir neklausysiu!man tai patinka klausiau ir klausysiu… so what?
So nieko
nepagaunu temos minties
nebuk tox racionalus… juk nebutina kazka "pagauti"… chill out take it easy
and go with a flow… zinau kad banalu bet kox amerikonas tau butu ta pati pasakes
heh )
hausas jau seniai grojo klubuose… apie trance ishvis nekalbekit, nes aishkei nelabai zhinot ir esat klause tikra trance, o chillouta zmones suvokia kaip laiko leidimo forma, nei muzikos stiliu.
so fakin what?
malefe rašė:
heh)
hausas jau seniai grojo klubuose… apie trance ishvis nekalbekit, nes aishkei nelabai zhinot ir esat klause tikra trance, o chillouta zmones suvokia kaip laiko leidimo forma, nei muzikos stiliu.
so fakin what?
mes nieko nezinom ir nesame klause taip pat niekada nesame iskele kojos is lietuvos ir .t.t uztat panele (gal jau ponia ) vip malefe mus apsvies ir papasakos viska ka norejome suzinoti bet nedrysome klausti apie trance
cyberbudha rašė:
offca rašė:
cyberbudha rašė:
coke rašė:
Man tai ta klubine muzika *****, neklausiau ir neklausysiu!man tai patinka klausiau ir klausysiu… so what?
So nieko
nepagaunu temos minties
and go with a flow… zinau kad banalu bet kox amerikonas tau butu ta pati pasakes
http://www.allmusic.com iš vis tokio stiliaus kaip chill-out nerodo, hmm, tai įtariu, kad gal tokio ir nėra, bet in muzic world toks terminas egzistuoja Tai va apie tai gal ir padiskutuokim… arba keiskim į ambient
slow flow with the grow
offca rašė:
cyberbudha rašė:
offca rašė:
cyberbudha rašė:
coke rašė:
So nieko
nepagaunu temos minties
http://www.allmusic.com iš vis tokio stiliaus kaip chill-out nerodo, hmm, tai įtariu, kad gal tokio ir nėra, bet in muzic world toks terminas egzistuoja
Tai va apie tai gal ir padiskutuokim…
slow flow with the grow
ok padiskutuokim…
disku disku disku disku
biski padiskutavau… dabar tu pavaryk
cyberbudha rašė:
offca rašė:
cyberbudha rašė:
offca rašė:
cyberbudha rašė:
coke rašė:
So nieko
nepagaunu temos minties
http://www.allmusic.com iš vis tokio stiliaus kaip chill-out nerodo, hmm, tai įtariu, kad gal tokio ir nėra, bet in muzic world toks terminas egzistuoja
Tai va apie tai gal ir padiskutuokim…
slow flow with the grow
ok padiskutuokim…
disku disku disku disku
biski padiskutavau… dabar tu pavaryk
Disz U DisZ U Disk Cyber Dusku (rmx by DJ offca)
wow kaip cia smaiksciai ir originaliai pavarei… ypac tas bajeris su subine… isties apgailetinas
cyberbudha rašė:
wow kaip cia smaiksciai ir originaliai pavarei… ypac tas bajeris su subine… isties apgailetinas
Daugiau Bangos resursai neleidžia, o būčiau parodęs ir tą, kas kitoj subinės pusėj
nei kiek neabejoju tavo sugebejimais ir dar keiksmazodziu butum prirases…
cyberbudha rašė:
nei kiek neabejoju tavo sugebejimais ir dar keiksmazodziu butum prirases…
OK, einu valgyt, mama kviečia ant vakarienės, must daugiau į lauką nebeišleis, tai iki ryt
cyberbudha rašė:
malefe rašė:
heh)
so fakin what?mes nieko nezinom ir nesame klause taip pat niekada nesame iskele kojos is lietuvos ir .t.t uztat panele (gal jau ponia ) vip malefe mus apsvies ir papasakos viska ka norejome suzinoti bet nedrysome klausti apie trance
o ka daugiau sakyt, kai tau pasako kad ateina kazhkas naujo… kad vokishkas popsas su tranco elementais ateina, nesigincyju, bet tai dar ne trancas… juolabiau man rodos kad visiem visishkai vienodai kas ateina ir kas isheina…
beje, jeigu ateina tai, kas nepatinka, dazhniausiai varome velniop…
malefe rašė:
cyberbudha rašė:
malefe rašė:
heh)
so fakin what?mes nieko nezinom ir nesame klause taip pat niekada nesame iskele kojos is lietuvos ir .t.t uztat panele (gal jau ponia ) vip malefe mus apsvies ir papasakos viska ka norejome suzinoti bet nedrysome klausti apie trance
o ka daugiau sakyt, kai tau pasako kad ateina kazhkas naujo… kad vokishkas popsas su tranco elementais ateina, nesigincyju, bet tai dar ne trancas… juolabiau man rodos kad visiem visishkai vienodai kas ateina ir kas isheina…
beje, jeigu ateina tai, kas nepatinka, dazhniausiai varome velniop…
visiskai sutinku
trance ir chillout veza