Happiness
labai labai patiko tik virsh pianino ten kazkoks baltas blemas kur yra neaishku kas ten todel blashko,geriau but be jo manau
o siap super nuotaika ir pawadinimas tinka
Zmogus, kuris lyg ir cia, bet is tiesu jis tokiam paslaptingam, tokiam savam, tokiam nuostabiam Pasauly. Jis laimingiausias dabar…
Aciu Ta plema nesunku uztusuoti, turbut taip ir padarysiu. Prisimenu, kaip sedejau su juo tusciam teatre, aplinkui tik tyla, o jis groja… Tiesiog nuostabu. Supranti, kiek zmogui reikia iki tikro laimes pajutimo, lyg ir tiek nedaug, galiu suprasti ji, pajusti ta jausma, kai tiesiog nebeegzistuoji siam Pasauly, atsijungi. Jauciu ta jega.
man tai noretusi,kad baltos vietos butu kontrastingesnes. Ar cia bluras uzdetas specialiai,ar nera fokuso ? ideja,kompozicija
Mano dienorasty si foto be to daikto ant fortepiono. Kai dariau foto, nuo visur patraukiau, bet vis tiek pakliuvo parazitnas kamputis. Gavau i privata zinute, kad geriau su tuo daiktu. Ir mano destytojas sake, jog netrukdo. Kaip Jums atrodo?
Geras.Blemas netrukdo, bet gal kiek kontrasto truksta…
Savotiškai tamsiai vaizduojama laimė. Man pačiam tamsa labiau negatyvius jausmus ir pojūčius primena…
siulau destytoja paduot i teisma
Ac_Hemet–> Rytoj
Man kompozicija nepatinka, ypac galvos padetis: per arti centro.
sakyciau rek
man patinka
siulau nupjaut jam galva ir pakabint arciau kaires sienos,vistiek kuno nesimato
Aciu uz visus komentarus AC_Hemet —>