H

H

Naujas žvėris šeimoje. Spalva gera, vietos daug. Visa kita - well, kompromisas šioks toks. Cha cha Nuo išpindėjimo lygio priklauso.

ziurisi sitie Gerai pabandyt neteko

Viduje, tiesa, toks vietomis kontrastas. Mygtukai vis dar iš praeito amžiaus nekurie. Bet yra planšetė nemaža. Cha chaIr yra Pasato grotelės ventiliacijos (wanna be Cha cha )

O kokia čia honda?

HR-V, lyg ir. Cha cha Maišau aš jas vis.

nu ir kur tokiam valst. nr tvirtint? ar jei ner gamykliskai numatytos vietos, galima priekinio nedet? Juokiasi

Minėjo, kad Jazz’iuks buvo greitesnis, staigesnis mieste, bet šita irgi manevringa, plius užmiestyje geriau važiuoja. Pats dar nebandžiau, reikės kada. Šypsena

Bent is sitos foto,tai hrv man grazesnis už crv

Išvaizda jo visai nieko, ryškiai ryškiai mėlynas - superinė spalva, gyvas toks. Cha cha

Man grazus sitas HRV. Daugiau nieko nezinau NeAuris>Gal vietoj BMWlt.brcauto.eu/automobilis/c779231-tesla-model-s-l-automatineArba:lt.brcauto.eu/automobilis/c779232-tesla-model-s-0l-automatine

Anksti dar apie T galvoti. Cha cha išvis, pabandyti reiktu.

Tau netoli BRC, prasuk.Review parašysi Gerai

cia tesla toki suda kepa ? media.brcauto.eu/car_images/full_hd/779231_23.jpg

Viskas būtų kaip ir OK, bet (mano asmenine nuomone) su galinėm lempom persistengta Nekaltas

na kažkas sakė, kad medžiagos kokybiškos tesloje… Cha cha

Gal ir geriau ziurisi nei c-rv, tik jei gerai atsimenu varikliu pasirinkimas tik is dvieju 1,6 benzas ir 1,5 dyzelis Špyga

nebera hondu kokybes, 2016 CR-V 1.6 i-DTEC per puse metu 3 kartus garantiniame servise buvo del tos pacios bedos

hahaha qiso prota puse dienos, kaip bmw geriau uz honda, o dabar giria kokia zajabays honda boba isasalino Juokiasi

O gal atstovas levas ir turejo per karta sutvarkyt?