gyvuniukai…
nu manau visiems teko autobusu pasivazinet ir daug yvairewsiu ten zmoniu matyt manes jau nestebina senos storules edancios siemkas ir spjaudancios cia pat ant grindu, nestebina ir zewkciojantys girtuokliai isikibe i tureklus, bet visgi kaikas mane tikrai LABAI nustebino
vaziuoju karta is darbo namo,marsrutas 19, stoviu kaip jau iprasta nes reikia uzleist vietas vyresniems, tik ilipa staiga moteris. kvapas nuo jos ne kox,isvaizda taipogi. bet ne girta, tiesiog speju-bename, o gal siaip labai skurdziai begyvenanti…anyway, atsiseda ji cia paciam priekyj po zenklu “motinoms su vaikais”. as permetu akim, vyriska tamsiai ruda svarka, neplautus plaukus ir ant ju esancius kazkokius mazus baltus pukelius… tik staiga…o sewbe
tie mazi balti pukeliai mano akyse
tiesogine to zodzio prasme ima ropineti po jos galva
… atatupsta traukewsi i troleibuso gala ir islipau pirmoj stotelej… se tau ir pukiukai-gyvuniukai… ar teko kada jums tokiu matyti?
va todel mes ir nevazinejam visuomeniniu transportu
nu p…iec, supykino mane. nors nieko negaliu pasakyti - viskas i tema - apie gyvunelius
Teko matyti…Kadaise, labai seniai seniai, kai teko naudotis visuomeniniu transportu, iš Klaipėdos į Palangą mėginau važiuoti “minkštu” autobusu. Stovėjau, žiopsojau pro langą. Kažkaip atkreipiau dėmesį galvą tos moteriškės, į kurios kėdę stovėjau atsirėmus…Galva judėjo, vaikščiojo, knibždėjo…Jau kaip šokau šalin. Po to visą vakarą kasiausi…
Baisiausia buvo tai, kad vienas gyvuliukas “pasimetė” ir nurėpliojo kėdės atlošu…Perspektyva tokia, kad kažkas, atsisėdęs į tą ar kitą vietą, namo parneš lauktuvių…utėlių. …ir visai nebuvo panaši į valkatą, mano minėtoji moteriškė…
va va butent-lauktuviu gryzus tris kartus galva ploviau, nes paranoja buvo apiemus
shakes jau vien paskaicius shiurpuliukai oda nuejo
He…Prieš porą dienų nuklydau nuo tako į aukštą žolę…Išlipus ant kelnių radau…5 erkes. Atvažiavus į darbą išsikračiau visus rūbus ir taip pat sėkmingai kasiausi iki pat vakaro. Vis atrodė, kad kažkas eina, ropoja…
jau manimi ruopoja kazkas
ainu maudytis
ejau netoli nuo spartos i stotele,ziuriu sedi benamis ant suoliuko.prasiseges klyna ir is savo apatines plaukuotos kuno dalies palei klyna,ramiai pesioja ir rankioja kazka smulkaus,reguliariai pasikasydamas.jooo vaizdelis tai toks fui.o jam ne motais i aplinkinius.tvarkosi savo pakirksnutes
as po pabraidzhiojimo(pernai) ant kelniu esu radus 7 Ir braidzhiojau mazhdaug 1 minute tik.
po to irgi paranojishkai rubus tikrinau ir vis vaidendavosi kad kazhkas ropoja
“Ką jūs kalbate, kokie parazitai, tai kažkokios skruzdėlės. O ką aš žinau, kodėl jos galvoj ir blakstienose gyvena. Gal todėl, kad lietinga vasara?” Realus dialogas iš ligoninės priimamojo.
o uteles ar baltos
Gal cia kokios pakirksnukes
na galutine stadija, kai visur ropoja… arba blakes… Fui, tikrai visur niezti… Pas mus tai tokia babulia 3 sunis vedziojasi - visi kartu po konteinerius smirineja ir rausiasi. Tai va, niekaip nesupratau ko tie ciuciai gabalais isplike - viena kart pasilenkiau prisisegt prie ju einancio savo suns - ir o siaube
visi sunys net kusejo nuo blusu, mirgejo, man net garsas uzimo pasirode nuo ju gausumo!
Jos nuo tu sunu kruvom krito…ir i zole…kur kiti sunys vaiksto…
Na utėlės šiaip tokios rūžavai/pilkos, kaip tamsus siūlas atrodo jų virškinamasis traktas… Blakės, kaip žinia gyvena sienose, balduode, ant kūno ateina, kaip į restoraną… Yra tekę matyt ant tiek blosom aptekusį šunelį, kad atrodė, jog girdisi, kaip tos blusos krebžda… (Ot vaizduotė suveikė)
issikratei? tu tuo tikra? kazkada su draugais prie kauno mariu dailiai aluti gerem. aisq wc zolese… po 2 dienu visia netiketai bevalydama bamba(nes auskariuka turiu) ziuriu erke ple tiesiai uz auskaro taip giliai
visa klykdama isveriu auskara ir i ligonine
atvarau i kaisiadoriu ligonine ir… gaunu p…zdy
nuo daktaro kad turiu skyle bamboj
. uzvercia klausimais kaip ten tau erke ilindo? ka jau kitoj vietoj negeljai pasigaut
iskalausiau morala apie bloga finansavima, kol tuo metu man su arklisku pincetu trauke erke
… po kokiu 5 minuciu, daktaras vis dar kazka bekrapstydamas abejingai numeta:“atrodo galva dar liko…”
nuo to laiko paranoja ir del erkiu…
nebeskaitysiu sitos temos - uzrakinu pas save jus ;D
Daktaras, kai buvo medicininė etika, matyt paskaitų nelankė…Jo reikalas padėt, o ne filosofuot. Visai nesvarbu ką ir iš kur traukiant…
Man užtenka pamatyti blusėtą šunį ir jau visur atrodo “bėgioja”
Daktaras, kai buvo medicininė etika, matyt paskaitų nelankė…Jo reikalas padėt, o ne filosofuot. Visai nesvarbu ką ir iš kur traukiant… baik tu ka ten apie tos ligonines daktarus dar sneket galeciau dar ne viena pavyzdi pasakyt kas jie per zmones
bet gerew patylesiu
Nuomonė tokia pati, kaip ir apie erkes…