Gyvenimo prasme

Gyvenimo prasme

Aš irgi vis dar tebegalvoju… labai kvaila galvot apie tai ko negali suvokt ir vargu ar galėsi…

as irgi kartais pagalvoju kokia gyvenimo prasme, kam as gyvenu ir t.t…bet kiekvieno is musu gyvenimo prasme yra skirtinga. gal kada nors mes suprasime kam ir del ko gyvenome. bet dabar … dabar as nezinau Šypsena

Dar niekam nepavyko atsakyti retorinių klausimų. Visa, ką jūs pasakysite, bus tik jūsų subjektyvi nuomonė apie gyvenimo prasmę. Ir kiekvienas jūsų bus savaip teisus Šypsena

OI NEZINAU. Aš nekaltas

gal gyvenimo prasme ta ,kad kiekvienas zhmogus turi kazhka pakeisti pasaulyje , padaryti ji tobulesni ,bet chia tik mano nuomone tikraji atsakyma bejoju ar kada suzinosime Nustebęs

uoj… tikrai sudetinga sugalvoti… na shiaip gyvenimo prasme yra gyventi ir daugintis manychiau ŠypsenaŠypsena

…kiti taip ir mirsta nesuprate del ko gyveno…

pritariu,gera mintisŠypsena

O ka cia galvot. 1 Tureti daug pinigu 2 Tureti sveikatos juos panaudoti

pasaulis yra sukurtas,kad zmones kentetu ir butu kankinamiAngelas

Laimingasgeri pasilinksminti Laimingas

90% visko, kas vyksta, yra nemalonumai (Merfis) Šypsena
Gyvenimo prasme yra padaryti taip, kad 50% visko, kas vyksta, butu malonumai (: P)

Gyvenimo prasme suprasti kam ir kodel gyveni Nekaltas Nors shiaip kiekvienas gyvena sau! Laimingas Tegul nenueina gyvenimas veltui… Baisu

Manaw, kad kartajs gerew negalvoti apie tokius daleekus… Tiesiog rejkia geeventi ir dziawgtis kad ka turi, ka galboot dar turesi, ar turejai, ka pasieksi o apie ka tik pasvajosi… Juk taj ir eera geevenimo prasme… Geeventi…

Manau,kad gyvenimo prasme yra tiesiog gyventi Šypsena …jausti…myleti…kiekvienas tai supranta skirtingai Šypsena taciau gyvenimas tikri nera beprasmis Taip

Na, gyvename tik 1 karta, reikia dziaugtisCha cha

Prasme yra ne tik buti zmogumi,bet ir elgtis kaip zmogui.Daryti gerus darbus,gyventi del kitu,tapti geru savo vaiku tevu/mama ir t.t.

daug tu prasmiu - gyvent
tingiu rasyt

gyvenimo prasme-buti zmogum