Gyvenimas yra grazus?
tai kokia jusu nuomuone gyvenimas grazus? ar nelabai kai buna
liudna kai weerkti noris
ar atrodo kad tuoj ruoj plys pilvas nuo juoko
… suprantu kad tai priklauso nuo nuotaikos
bet kokia bendra jusu nuomuone?
grazus jis yra , tikrai , nepaisant karu,nelaimiu , gamtos isdaigu - visame yra harmonija
siaip aplamai bent jau man gyventi yra miela
juk brangiausai ka turi zmogus tai ne tik vaikai , seima , draugai … bet ir pats gyvenimas
Jeigu butu vien tik juokas ir dziaugsmas gyvenimas atrodytu ne toks idomus ir kas be ko tos laimingos akimirkos nebutu ypatingos ir grazios
na turbut jus teisus teks pripazinti
labai grazus gyvenimas gal jus milijonieriaus vaikai? ar jums tik rupi moralines vertybes
Lietuvoj toks grazus gyvenimasViusr pilna darbu, algos milijonines,visi tik sprogdinasi fejerverkais
Tai kodel zmones pulkais bega is cia, ar tik ne del to, kad jiems per gera gyventi?
Pasirodysiu pesimistiškai, bet kuo toliau, tuo man suš*ktesnis tas gyvenimas atrodo. Kai pasižiūri, kiek pasaulyje nelaimių (čia net vardint jų neverta, bangos serveryje vietos neužteks), kiek nelaimingų, kenčiančių žmonių, o jei dar pačiam asmeniniam gyvenime kokios nesąmonės vyksta, niekaip neapsiverčia liežuvis pasakyti, kad gyvenimas gražus. Žinoma, būna minučių, kai pabūni egoistu, galvoji tik apie save, kad man šiuo momentu gerai, o jei dar kokio alučio užpili, tada tuo momentu jis pasirodo gražus, tas gyvenimas. Bet tai tik trumpam, tik iliuzija. O kai pasižiūri į viska blaiviom akim, apsidairai aplinkui, labai liūdna pasidaro.
grozis yra abstrakti savoka
Jo, čia dvasinio, moralinio išprusimo reikalas, kai kam ir š*das gražus.
As ar verkiu ar juokiuosi vis tiek kartoju kad GYVENIMAS GRAZUS
!!!VA…
Reikia ir juodu gyvenimo tarpsniu, kad suprastum ka brangini, kas tau svarbu ir kas tikrai kelia dziaugsma…
Viska paemus, galiu pasakyti, kad nors ir kazko truksta, taciau gyvenimas grazus, nes turiu namus, tevus, esu sveika, mylima, laukiama, turiu draugu, kurie man pades, jei reikes ir siaip… tikrai yra zmoniu, kuriems blogiau nei man, tad nemanau, kad galeciau kazkuo skustis… Aisku, buna, kad pazliumbi, kad tipo kazko reikia, kazko neturiu, taciau…pagalvoju, kad as dar LAIMINGA!
Gyvenimas nera nei grazus nei bjaurus . Viskas priklauso kaip i ji ziuresi ir ar mokesi gyventi . O toks klausimas ar gyvenimas yra grazus tai skamba tarsi ar medus rugstus ar kartus?
"NUSIJUOKSI- NUSIJUOKS GAMTA , IMSI VERKTI- IR GAMTA PRAVIRKS
Gyvenimas grazus… kartais
mano megstamiausias posakis tavo temos pavadinimas turbut del to kad tuo tikiu
Ne,nelabai
kartais gyvenimas buna didelis sh…o kartais fainas
jo…gyvenimas yra baisiai grazhus…