Gyvenimas Paryziuje

Gyvenimas Paryziuje

Taip jau atsitiko, kad gavau darbo pasiulyma tenais ir pries rasydamas atsakyma noreciau pasiklaust paryzieciu: 1. Kokios Paryziuje butu nuomos kainos: 1-o kambario, kur nors netoli La Defence rajono su baldais? 2. Kokios islaidos maistui vienam asmeniui? 3. Transporto islaidos? Rasydami atsakyma pazymekite ar nurodomos kainos yra menesiui ar savaitei. Is anksto dekoju.

taigi… Šypsena1.del nuomos, labai priklauso nuo rajono, vieno kambario buta (studio) su baldais galima butu rast uz 500e daugmaz Defense reikia taip pat “garanto”, ta prasme kad uz tave kas nors garantuotu, tai gali but pvz darbdavys bet buta surast gal tau pades darboviete? nes paciam tai cia labai sunku, ta prasme daug zmoniu pretenduoja zinau nebloga puslapi pap.fr tai ten va galima placiau paziuret, sis puslapis yra ir anglu k 2.del maisto, priklauso KUR tu pirksies, labai nebrangios maisto parduotuves LIDL, Leader Price, vidutines - Intermarche, Leclerc, Auchan, Casino, brangesnes - Monoprix savaitei turetu uztekt 100e, darbdavys pagal istatyma tai turetu tau duot tickets restaurant uz 1/2 kainos arba uz dyka, tai pietus nekainuotu nieko cigaretes apie 6e 3.del transporto, 1 bilietas metro kainuoja 1.40e, jei 10 perki tai pigiau (11 ar 12e), traukiniams kainos priklauso nuo atstumo dar yra lietuviu gyvenanciu Fr puslapis, ten gal gales kuo padet ar suteikt daugiau info site.labas-lietuva.com.site.hmt-pro.com

Na, del buto kainos, tai 500E kaip rase Kristina, tai pats geriausias variantas! Aisku, jei nori gyvent normaliam name su normaliais kaimynais… Dell duoto psl pap.fr na, ten yra skelbimu, bet zinotina, kad buta Paryziuj ziauriai susirast. Jei randi patinkanti skemlbima, skambini ta pacia diena, o jis jau isnomuotas! darem su draugais eksperimenta, skambindavom net ?vaal ryto!! Ne velnio! Arba jei jau gauni data, kada ateit to buto paziuret, tai atejes randi dar desimti tokiu pat kaip tu, kurie laiptinej issirikiave laukia… Zodziu, tikrai nelengva susirast gyvenamaji plota. Del maisto, taip, manau, 100E/sav turetu uztekt, bet reikia zinot kur pirkt. Manau, po poros menesiu, net anksciau jei esi smalsus, zinosi kaip senbuvis kur pirkti duona ir jogurtus ŠypsenaDel transporto- brangu. tarik Carte Orange menesiui 1-2 zonoms kainuoja apie 50E!!! (Defansas antra zona, jei vaziuoji metro ir trecia jei vaziuoji RER (traukiniu)). Bet jei ruosiesi dirbt ir gyvent Defanse, tai manau, issisuktum pigiau… Sekmes!