gyvenimas gereja

gyvenimas gereja

saule shviecia, vanduo blizga o ar pastebite kaip gyvenimas eina i geraja puse? ta prasme kaip daug jau maximu aplink mus ir kaip jas dar stato, mano shirdis kiekviena diena dziaugiasi vaziuojant i mokykla ir ne mokykla cia kalta o todel kad maxima stato bet ne tik maximomis mes galime didziuotis, juk kaip mazheja liaudyje taip vadinamu "forsu" treningai jau nebe madoj, jei tautieciai taip dziaugias tai turbut irgi yra gerai, taip pat jau kitais metais mes tapsime ES nariais + ar pries tarkim 5 metus kas nors galejot pagalvot kad jus taip idomiai bendrausite internete, tuo labiau ar zinojot toki dalyka kaip internetas? ir dar daugybe pvz galima pateikti ar sutinkate su manimi?

as jau daugiau nei 16 metu jame jauciuosi saugus

hmz…ne velnio jis negereja.tu maximu ir taip kaip ir prisikta, tad dar vieno savanoriuose tikrai nereikia.ir taip pro autiko langa nykus vaizdas.vien parduotuves ir parduotuves Nežinau kas del trenonguotoju…hmm…ne velnio ju nesumazejo.o siaip as tolerantiska viesiem zmonem, tad tai man nesvarbu.va kas del interneto tai cia tikrai gerai Taip o i ES…as balsavau pries.taip kad viska susumavus 3 minusai ir tik vienas pliusas.
Isvada: gyvenimas blogeja Nežinau

tai aišku gerėja…
bet esmė ta (na štai, prasideda mano filosofijos Cha cha pasistengsiu trumpai), kad žmogaus požiūris į gyvenimą (tuo pačiu ir į jo gėrėjimą/blogėjimą) priklauso tik nuo jo paties t.y. ar jis optimistas ar pesimistas…optimistas visada ras naujieną, kuria gali pasidžiaugti, kad ir kaip smulku tai bebūtų (jo mėgiamoje kavinėje arbata atpigo 20ct ar šalia namų esančioje parduotuvėje atsirado "Margaritos" šampūno, kurio visada tekdavo važiuot į toliau esančią parduotuvę), o pesimistas į gyvenimą žiūrės susiraukęs ir niūrus-kad ir kiek maximų pristatytų, intiko greitis padidėtų trigubai, o aplink neliktų nė vieno forso, pesimistui bus kas nors blogai…žinoma, tai nėra taip kategoriška, kaip paparašiau, bet taip jau yra, kad žmogus turi požiūrį į gyvenimą ir kuo tas požiūris yra optimistiškesnis, tuo jo gyvenimas jam atrodo geresnis.
na štai, gana neblogai susiprastinau Cha cha

tiems, kas tingėjo skaityt: taip, gyvenimas gėrėja Juokiasi

kadangi esu pesimiste neysivaizduoju kas rytoj gali buti dar blogiau nei atsitiko siandien Cha cha
bet esu tikra, kad ryt suzinosiu Juokiasi

na jeigu ziuresi vien tiktai taip pavirsutiniskai,tai taip jis gerejaTaipdaugeja ivairiausiu prekiu,parduotuviu,kaviniu,klubu,siaip visokiu pramogu.grazeja didieji miestai,ypac man rodos Vilnius.statomi nauji siuolaikiski namai,tiltai ir apskritai viskas dailinama ir grazinama.
bet jei gu taip ziuretum is kitos puses tai ne velnio jis negereja!Nustebęspasiziuri kaip gyvena zmones kaimose,kas ten vyksta ir ten nesimato jokio pagerejimo.taip pat yra ir didziose miestuose,pilna zmoniu kurie gyvena ties skurdo riba,prageria savo pinigus,vaikai neina i mokyklas o elgetauja gatvese,pensininkai mirsta badu ir t.t.
ir pas kiekviena zmogu irgi pilna savu problemu…tai seimoj kas nors negerai tai darbe tai dar kur nors.beto nezinia ar ten bus labai gerai,kai istosim i ES nes automatiskai viskas pabrangs,o atlyginimai kazkin ar kils taip greit kaip kainos,taigi dauguma seimu trp pasiprastins savo gyvenimo salygas.ir dar begale ivairiausiu problemu,kurios kamuoja visus nuo maziausio iki didziausio Šypsena

joa,gyvenimas gereja!tik labai jau letai tie treninginiai nyksta…nors is kitos puses,kai busiu tokia sena viskuo nepatenkinta bobulka,galesiu ramiai sau girta po miesta slitinet!vat…ir ES duos pinigu runkeliam balkone augint!vienu zodziu—>gyvenk ir zvenk,pritariu shrnz…!

tamsta shrnz, jūs esate baisingai keistas žmogus, žinojote tai?
kodėl?
ogi todėl, kad sukuriate temą http://www.banga.lt/admlt/2forum.showPosts/219064.61-=(625863091 ("lietuviais esame mezgime (ne siuvime)&quotMirkt, o po to nusižiangiate ten išdėstytame siūlyme rašyti lietuviškomis raidėmis Nežinau Juokiasi

Forsu mazeja?? kur?? Apakęs

Ne Maximose ir ES laimė…

tai buvo pasiulymas ir niex nesako kad as savo pasiulymu turiu vadovautis

geras tas gyvenimas

shrnz> todel ir rasau,kad man keistas pasirodei. dazniausiai zmogus,kazka siulydamas,pats imasi iniciatyvos,kad tai vyktu…o tu dar ir priestarauji sau Nežinau

as nepriestarauju, bet buciau tarsi Donkichotas + reikia tureti humoro jausma tau zmogau Kietas

gyvenimas tikraj greja, treninguociu tikrai mazeja(nors ir is leto), ES duos lietuvaj sajbu, viskas zjb, vilnius visas grazinamas, atnaujinamas, kiti miestaj irgi bet daug leciau. Valiooooo!!!!!!!!!!!!

Dziugu,kad atsiranda optimistuLiežuvisTaurė