Gyvenimas barake. Uz? Pries?

Gyvenimas barake. Uz? Pries?

Kokia jusu nuomone apie gyvenima barake? Ar yra sudarytos salygos mokymuisi ir gyvenimui? Pliusai ir minusai. Pvz.: man patinka gyventi bendrabutyje ir tuo nesiskundziu, imanoma ir pasimokyti ir linksmai praleisti laika…

Jei sesijos metu sužaidžiu mažiau nei 3 prefo partijas per dieną (prefo partija ~ 2,5 val.) tai dar ir stipendijai sugebu išlupt…

Gyvenau kazkada barake,gan neblogai buvo,bet jei reiktu rinktis,tai geriau gyvent bute NekaltasPareini kada nori,iseini kada nori,parsivedi ka nori,be to nori ramybes - prasom,niekas nerekauja,nevaikstineja ir nedaro bespridelu,be to gali daryti tusus ir niekas neknisa proto Nekaltas

barakas gaidys Blogai

barakai liuks, tik aisku, galetu salygos but geresnes, ta prasme remontai Cha cha

negywenai, tai nezyzk Cha cha

na siaip manau kas ten gyvena tai is esmes yra laimnigi Nekaltascia jau nuo gyvenimo budo priklauso kas geriau barakas ar butas…

…isugdo asmenybe… Juokiasi

jei nori linksmai gyventi - Geraijei mokytis Ne

Kietas mano manymu ir mokslo atzvilgiu barake yra gerai, visgi visi salia, speros sklinda akimirksniu, o juk sesijos metu nera cia jau taip triuksmingai. O kartais net azartais uzeina kai matai, kai kazkas mokosi ir tau pavydas ima… Baisu

ir vel nauji maziai! Pavargęs

Nei už ką negyvenčiau bendrabutyje !!! Apakęs Ne

Aš nė už ką nenoriu iš barako išsikelt… Nekaltas

uz

uz

uz

ka jus cia blemba floodinat su savo uzPiktasten klausia jusu nuomones,o nevylsta kazkokie susikti balsavimai Nekaltasbeja tai gal rasykit vieoj uz - perlazzz,bet jau aiskiau bus Mirkt

perlas Gerai

uzh Gerai Taip