Gyvatuko pajungimo mazgas


Gyvatuko pajungimo mazgas

Kur gauti ir kiek kainuoja?

paieskok ciaimi-international.com/ (pagal isvaizda - ju gaminys) cia tipo is dvieju padavimo vamzdziu sueina i viena gyvatuko padavima, ar kaip? funkcija?

tai kitas gyvatuko galas nejungiamas, (akle) ?

O kaip cirkuliacija gyvatuke vyksta? Nekaltas

o matroskinai, tau cia Hermis state gyvatuka ar pats?

Arkava, neradau arba blogai ieskojau. jeigu rastum netycia, gal linka koki galetum Šypsena

aisku, tada tu nezinai is kur hermis ta ventili pirko?

Kas per grybai taip jungia!? Manau, kad neveiks vien pajungius per paduodamą - nuo teno šils, bet tik ne nuo šildymo sistemos ar karšto vandens (neaišku, kaip pajungtas). O tas mazgas yra skirtas vienvamzdei sistemai, kai ant vieno padavimo reikia pajungti kelis prietaisus. Bet grįžtamasis vis tiek turi būti pajungtas.

Graph> Cirkuliacija labai paprasta. Ten statosi tokia plastmase, ir gaunas vamzdis is dvieju pusmenuliu atskirtas. Per viena pusmenuli ibega, per kita isbega. Kitam gale kisasi strypas su elektriniu pasildymu.

imanoma, tik idomu kas technologija, jei tarkim ileidziamas vamzdelis, tai tarkim iejimas eina i ta vamzdeli ( i dziovykles virsu), o isejimas apacioj yra, taip ir gaunas ta cirkuliacija Šypsena

kol atrasinejau nerefresines ir info pateikei, bet jei ten pusmenuliai ir abu vienam lygyje tai nesamone

citramonai, jungia visi, kurie nenaudoja elektrinio teno vasara. beje, gyvai maciau ir pats cia fotkinau, veikia kuo puikiausiai, temperatura pasireguliuoji kiek reikia.

ne vienam lygi, lygiai skiriasi ant kokio cm.