GUMBAS ANT PADANGELES

GUMBAS ANT PADANGELES

Jei nera didelis gumbas, tai is patirties zinau, kad galima vazineti pakankamai ilgai su salyga, kad nelakstysi per duobes lyg patrakes ir slegi joje palaikysi apie 2 atmosferas… O uosve i gala gali kistis su svaria sazine… Jei isleks i lauka, dideliu nuostoliu neturesi… Šypsena

Buvo man irgi tokis istorijas:

Padangoje buvo guzelis nedidelis. Priekinėje. Iš išorės nesimatė. Karšta (laaaabai karšta diena). Važiuoju iš Zarasų į Panevėžį. Greitis kreiserinis (90). Jaučiu, pradėjo kažko traukti į dešinę pusę. Nu mastau, kas čia gali būti? Diena saulėta, karšta… galvoju, davažiuosi iki miškelio. Neišėjo, kuo toliau tuo labiau traukia. Teko saulės atokaitoje sustoti. Na ir ką manote? Nuleista padanga. Keikiuosi (o ta padanga turėjo nekokį ventilį), pasiimu pompą ir pumpuoti. Jokio rezulto. Dar labiau keikiuosi ir išsitraukiu atsarginį ratą bei domkratą. Kai nuimu nelemtą ratą - padangoje diiiiiiiidžiuuuuuuulėėėėėė skylė. Kaip aš ratlankio nesulanksčiau - vienas dievas težino. Taigis, gumbas padangoje turi tendencija virsti skyle.
Aišku , nelabai norisi svetimai auto pirkti padangas už savus. Geriau iš anksto su auto savininku susitark. Šypsena
Už pasaką man Alus