Guma

Guma

Kurioje netikeciausioje vietoje palikote sukramtyta kramtomaja guma? Viesajame transporte priklijavote prie sedynes? Kavineje prilipinote prie stalo apacios? Eidami gatve nemaciom numetete ant saligatvio? Prarijote? Prilipdete prie medzio ar pastato sienos?

Prie savo virsininko kavos puodelio dugno-kai pabande atsigert-nunese kava nxVeeeApakęs su visa lekstuteCha chaCha cha

Che, geras, man taip nedasilo padaryt. Raiks pabandyt.

Tikra istorija is vienos aukstesnes zemes ukio mokyklos :
valgykloje destytoja pasieme baltos misraines. KandaKanda - kazkoks keistas skonis. Isspjauna - ogi ten kramtoma guma, kuria kazkas imete i misraine.
VeeeVeeeVeee

Diedass VeeeVeeeVeeeBaisu

As tai kai miegot einu ir tingiu iki siuksliadezes daeiti, tai po paduska pakisu Cha cha.
Skaitau pati netikeciausia Taip vieta, nes kai kam pasakau - niekas Neetiki.
Cha chaJuokiasiCha chaJuokiasiCha cha

Patiko,
dar zinau :
Dar sovietiniais laikais viena veikeja parsiveze kramtuskes is Lenkijos. Bekramtydama Palangoje uzejo pavalgyti. Guma buvo gaila ismesti, todel prilipde po stalu valgykloje. Pavalgiusi, atkrapste ir Kanda, tik skonis kazko VeeeVeee. Ogi vietoj kramtuskes - kita panasu prilipdyta daikta pasieme.
Cha chaCha chaCha chaCha cha Vadinasi "zalias rutulelis".Kiaulė

Waje,duokit man lėkštę,aš tuoj vemsiu…

Taip Taip Taip

Cia jau visai Gerai
Cha cha

O ryte atsikelus, plaukuose niekad neteko rasti??? Šypsena

Mano brolis vis dedavo uz ausies. Veee Bet kaip sakoma, savi marskiniai arciau kuno - vis geriau, nei po to ja kartu su zaliu rutuleliu sukramtyti. Cha cha

Paskutines zynios Atejo kaimyne su 4 m mergaite,ir… kai isejo Pakeliu kompo pelyte … o ten kramtoske pasislepus

Vaikystej esu vienai mergaitei i ilgus palaidus plaukus pasidejes ji aiskuŽliumbiao man ir nuo mano ir nuo jos tevuBaisukliuvo Drovus

O as vis pamirstu, kur palieku.Baisu

Vo Gerai, priminei mano gyvenimo nuotrupa is vaikystes. Jus gal ir neprisimenat daugelis tu laiku, kai pienas budavo trikampiuose puslitriniuose pakuose. Tai as vianam savo neitin megstamam kaimynui, ji gatvej sutikes, nutariau tuo maiseliu per galva pokstelti Cha chaJuokiasiCha cha. Neepaskaiciavau, maiselis plyso, jo kostiumas pasipuose baltai Cha cha. Nu man tada irgi gerai NeNeebuvo. Ka padarysi, tada gal tik koks 10 metu man buvo, o strioko tai kaip cialam seniui Cha cha

geriausia pasideti i plaukus, visvien kada nors, bent jau sukuodamasis, prisiminsi…

Galbut diskusijos dalyviai papasakos ir apie kitos rusies gumas, paliekamas netikeciausiose vietose? Flirtas

Esu tvarkinga - guma (is)spjaunu i siuksliadeze, jeigu salia nera - i servetele ir i kisene. Wa taip wa… Mirkt

Viena kaimo turizmu besiverčianti bobelka klientų prašydavo nemėtyti pro langus, bo stručiai paspringsta Nekaltas

yra tokia bloga vieta… kai isidedi i kishene ir pamirshti laiku ishsiimtiBaisu