Guma
Kurioje netikeciausioje vietoje palikote sukramtyta kramtomaja guma? Viesajame transporte priklijavote prie sedynes? Kavineje prilipinote prie stalo apacios? Eidami gatve nemaciom numetete ant saligatvio? Prarijote? Prilipdete prie medzio ar pastato sienos?
Prie savo virsininko kavos puodelio dugno-kai pabande atsigert-nunese kava nx su visa lekstute
Che, geras, man taip nedasilo padaryt. Raiks pabandyt.
Tikra istorija is vienos aukstesnes zemes ukio mokyklos :
valgykloje destytoja pasieme baltos misraines. - kazkoks keistas skonis. Isspjauna - ogi ten kramtoma guma, kuria kazkas imete i misraine.
Diedass
As tai kai miegot einu ir tingiu iki siuksliadezes daeiti, tai po paduska pakisu .
Skaitau pati netikeciausia vieta, nes kai kam pasakau - niekas
etiki.
Patiko,
dar zinau :
Dar sovietiniais laikais viena veikeja parsiveze kramtuskes is Lenkijos. Bekramtydama Palangoje uzejo pavalgyti. Guma buvo gaila ismesti, todel prilipde po stalu valgykloje. Pavalgiusi, atkrapste ir , tik skonis kazko
. Ogi vietoj kramtuskes - kita panasu prilipdyta daikta pasieme.
Vadinasi "zalias rutulelis".
Waje,duokit man lėkštę,aš tuoj vemsiu…
Cia jau visai
Rokkas rašė:
As tai kai miegot einu ir tingiu iki siuksliadezes daeiti, tai po paduska pakisu.
Skaitau pati netikeciausiavieta, nes kai kam pasakau - niekas
etiki.
O ryte atsikelus, plaukuose niekad neteko rasti???
Mano brolis vis dedavo uz ausies. Bet kaip sakoma, savi marskiniai arciau kuno - vis geriau, nei po to ja kartu su zaliu rutuleliu sukramtyti.
Paskutines zynios Atejo kaimyne su 4 m mergaite,ir… kai isejo Pakeliu kompo pelyte … o ten kramtoske pasislepus
Vaikystej esu vienai mergaitei i ilgus palaidus plaukus pasidejes ji aiskuo man ir nuo mano ir nuo jos tevu
kliuvo
O as vis pamirstu, kur palieku.
rolkisb rašė:
Vaikystej esu vienai mergaitei i ilgus palaidus plaukus pasidejes ji aiskuo man ir nuo mano ir nuo jos tevu
kliuvo
Vo , priminei mano gyvenimo nuotrupa is vaikystes. Jus gal ir neprisimenat daugelis tu laiku, kai pienas budavo trikampiuose puslitriniuose pakuose. Tai as vianam savo neitin megstamam kaimynui, ji gatvej sutikes, nutariau tuo maiseliu per galva pokstelti
.
epaskaiciavau, maiselis plyso, jo kostiumas pasipuose baltai
. Nu man tada irgi gerai
ebuvo. Ka padarysi, tada gal tik koks 10 metu man buvo, o strioko tai kaip cialam seniui
Netkus rašė:
O as vis pamirstu, kur palieku.
geriausia pasideti i plaukus, visvien kada nors, bent jau sukuodamasis, prisiminsi…
Galbut diskusijos dalyviai papasakos ir apie kitos rusies gumas, paliekamas netikeciausiose vietose?
Esu tvarkinga - guma (is)spjaunu i siuksliadeze, jeigu salia nera - i servetele ir i kisene. Wa taip wa…
Žalia_pievelė rašė:
Galbut diskusijos dalyviai papasakos ir apie kitos rusies gumas, paliekamas netikeciausiose vietose?
Viena kaimo turizmu besiverčianti bobelka klientų prašydavo nemėtyti pro langus, bo stručiai paspringsta
yra tokia bloga vieta… kai isidedi i kishene ir pamirshti laiku ishsiimti
Žalia_pievelė rašė: