GTI vs STI?

GTI vs STI?

cia snd golfukas STI’na padare? Apakęs

ech, čia amžina dilema. Standartas prieš tiuningą. Jei tiuningas geras - ką čia ir slėpti…

Na cia tik treniruotes Šypsena

nu jo… tuningas visada geriau Taipbet tai ble… kaip man geda butu jei as subarika vairuociau ir nuo golfo gauciau Baisu

1. Cia WRX’as bet ne STi 2. NeDRAG’ine cia masina 3. GOLF’as gerai padarytas tai ir vaziuoja kaip reikia… tiesiai Šypsena

Ten dochinis lygtais su Weberiais.

dohc su veberiais Nekaltasgalima smulkiau Drovus

kad ir taip viskas gan smulkiai paaiskinta! Cha cha

tipo ten 200ag.tam golfe,bent jau tiek norejo pasiekt o kiek pasieke tai…

jus biski aparatu mases palyginkit… ir jai dari i ta golfa idetas b b z koks variklis tai ner cia ko stebetis kad subarika paliko…

del subaru WRX man paciam ishkilo klausimu. Oro paemimo anga ant kapoto bei priekinis bamperis - STI. Galinis spoileris bei ratai - sakytum iprasto WRX… hibridas

jo tas golfas tai zjb, nufotkinau varikliuka jo ,imesiu veliau. o subarikas,tai kiek vaziavo nuo visu gavo.man ir atrodo,kad jis tik buferi ir kapota pasiskolines nuo sti

keista nuotrauka Nekaltas pvz jei subarikas sustartavo blogiau tai gal veliau ta golfa ir paeme Nekaltas jus geriau laika tu masinu parasykit tada bus aiskiau. Ir seip su subariku manau zmogus vazineja kiekviena diena o golfas tik lenktynem paruosta auto Nekaltas