GTA-3 Fanams ir netik…
Nu man tai cool zaidimux, jau puse metu zaidziu… kaip jum sekas su lektuvu skraidyt ? ir kox miestas labiausiai patinka?
atradau toki dalyka "Program Files\Rockstar Games\GTAIII\DATA\Handling" nu zodziu sita faila reik atsidaryt su kokiu notepad’u ir ten galima pakeist masinu sviri greiti ir t.t. tipo jei padarai labai langva masina ji letai isibegeja o atsitrenkus i zmogena skrendi, o jei labai sunkia tai ir su kokia kuruma nusviesi autobusa, nu kazkas panasaus, tai suderinus lektuvo greiti ir sviri butu galima neblogai pakilt ash dabar jau laisvai nuskrendu i 2miesta… pasidalinkit patirtik kokiu prikolu atradot ?
Sita suradau jau antra savaite. Dalykas tikrai linksmas. Susireguliavau auto taip kad is pirmo miesto galima nusokti i antra miesta, o si antro i trecia. (ne tik galima bet ir nusoku). Tereikia paeksperimtuoti. O su lektuveliu tai ir be jokiu patobulinimu galima skraidyt kad ir kelias minutes.
kelias minutes kas cia yra bet kad buut galima pakilt visrs visu miestu… o reiks ir laivo svori pakeist, arba traukinio (metro) nu jo cia tik spek keitaliot…arba pasidariau mentus kad ju masina tik ant 20 varo
Na tai ir galima, ir be jokiu patobulinimu. Dar inete buvau rades kaskoki "orbital city". daiktas. Tas "orbital city" tai kelias vedantis virs miesto. Zodziu su auto gali pakilti virs miesto ir viska apziureti. Vaizdelis tikrai ispudingas, ir galima pakilti zymiai auksciau nei su lektuvu
zinau kad galima parsisiust bet ash nemoku isikelt i zaida, bent jau masinu o miesto net nebandzau…
bet bl jau GTA: vice city laukiu kaip nezinau ko… eina shikt ten tai bus zaidas…jau prisirinkau fotkiu ish to naujo, nezinai kada ant PC iseis ?
Sklando gandai, kad siu metu kova. Bet kaip istikruju tai nieks nezino…
ha cia privatas ne forumas
o ash girdejau kad ishleis tik geguzhe Blemba tox zaidimas ir taip laukt reikia.
As tai is eMule siunciuosi vicecity jokiu pvz the_vice_city.zip.txt neradau
tai susigundziau tik gaila kas lievai siuncia i nakti apie 20mb parvaro bet nieko tokio visvien neturiu ka siusti
seip pats abejoju kad ten tikras… bet sklando gandas kad yra… bet gandas…na jei bus tikras tikrai pasidalinciau su lietuvaiciais per ftp. Liko tik 176mb
M3nuli5 rašė:
As tai is eMule siunciuosi vicecity jokiu pvz the_vice_city.zip.txt neradau
tai susigundziau tik gaila kas lievai siuncia i nakti apie 20mb parvarobet nieko tokio visvien neturiu ka siusti
seip pats abejoju kad ten tikras… bet sklando gandas kad yra… bet gandas…na jei bus tikras tikrai pasidalinciau su lietuvaiciais per ftp. Liko tik 176mb
Sekmes, bet nujauciu jog cia PS2 versija. Jau ne vienas toki siunte…
Tikrai geras zaidimas, tik laukiu naujos versijos, bet ja galima interneta rasti.
G & G rašė:
Nu man tai cool zaidimux, jau puse metu zaidziu…kaip jum sekas su lektuvu skraidyt ? ir kox miestas labiausiai patinka?
atradau toki dalyka "Program Files\Rockstar Games\GTAIII\DATA\Handling" nu zodziu sita faila reik atsidaryt su kokiu notepad’u ir ten galima pakeist masinu sviri greiti ir t.t. tipo jei padarai labai langva masina ji letai isibegeja o atsitrenkus i zmogena skrendi, o jei labai sunkia tai ir su kokia kuruma nusviesi autobusa, nu kazkas panasaus, tai suderinus lektuvo greiti ir sviri butu galima neblogai pakilt ash dabar jau laisvai nuskrendu i 2miesta… pasidalinkit patirtik kokiu prikolu atradot ?
man patinka ziauriai GTA III, nx ten gerai, visas misijas galiu uzsimeskes iseiti, bet ir counter-strike, man ziauriai nete patinkas
kas gal gali man parupint visa plana gta triju antro miesto…(turbut ysimilejau ta zhaida nx)
Zaidziu ir niekaip negaliu uzbaigti zaidimas be galo