------------->

Laimingas ------------->

Doze juokeliu Mirkt

Kuo skiriasi kai iš 10 aukšto šoka čeburaška, žirafa ir begemotas:

Čeburaška: 10…9…8…7…6…5…4…3…2…1…žemė…1…2…3…4…

Žirafa: 10…9…8…7…6…5…4…3…3…3…

Begemotas: 10…9…8…7…6…5…4…3…2…1…žemė…juodžemis…smėlis…g

runtas…anglis…privet šachtioram!!!

Ant tvoros sėdi katė ir katinas. Katinas pasitrina ir murkteli: - Brrrrrangioji, aš galėčiau už tave numirti! Ji koketiškai nuleido blakstienas ir paklausė: - O kiek kartų?

Traukia kiškis "žolytę" prie upės ir staiga prie jo išnyra bebras

• Ką čia darai kiški?

• "Žolę" traukiu, gal ir tu nori? Žiūrėk reik daryt taip: įtrauki, šoki į upę,

kitam krante išnyri ir išpūti, jau "veža" tai nerealiai.

Na, ką, bebras pamąstė ir sutiko, įtraukė, panėrė, išnėrė ir išpūtė. Na tikrai "užvežė". Prie bebro prišoka begemotas ir klausia:

-Ko čia toks kreivas vaikštai?

-Anam krante su kiškiu "žolės" "užpučau", jei nori ir tu, tai plauk į aną krantą jis tau tikrai duos.

Begemotas panėrė ir kitam krante išnėrė. Kiškis pamatė begemotą ir

persigandęs rėkia:

-Bebre tu išpūsk jau, išpūsk!!!

xxxxxx
du paskutiniai istrinti, nes kartojasi jau ko gero n-taji karta.
aurora

GeraiGeraiGerai

JuokiasiJuokiasiJuokiasi

Normaliai pasijuokiau… Cha cha
Gerai

Juokiasi

trinu, nes kartojasi nebe pirma karta. gal pamegink naudotis paieska?Nekaltas

Dideleje parduotuveje prie vaikino prieina pagyvenusi moteris ir sako: - Jus toks panašus i mano mirusi sunu! Gal man pagelbetumet? - Ka gi, mielai. - Kai aš prisipirkusi jau stovedavau prie kasos, jis visuomet paskutine akimirka sušukdavo: "Mama, o juk ledu nepaemem!" Ir begdavo ju paimti. Aš vis prisimenu. Malonekit ir jus šitaip padaryti prie kasos. - Ka gi, mielai. Pristumia jie savaji vežimeli su pirkiniais, baigiant kasininkei skaiciuoti vaikinas šukteli: "Mama, o juk mes ledu nepaemem!" - Nagi bek, suneli, paimk. Vaikinas nuskuba parduotuves gilumon, moteriške sako kasininkei: - Na, aš einu, sunus sumokes.

Skrenda Santa Klausas virš Somalio, pasižiuri pro iliuminatariu ir kraipydamas galva: - … kas nevalgo, mielas vaike, tam ir dovanu nereikia… Lektuvas po šiu žodžiu apsisuka ir nuskrenda, taip ir nepalikes dovanu somalieciu vaikuciams.

Tokie neblogi, o ir kitur neradau Nekaltas Liežuvis

xxxxxx
čia prasisuko aurora ir ištrynė pasikartojančius.

JuokiasiJuokiasiJuokiasiJuokiasi

Paskutinis geriausias Šypsena

pirmas geriausiasŠypsenaCha cha

JuokiasiJuokiasiJuokiasi

wow Cha cha neblogi Gerai

Smagiai pasijuokiau

geras

Idomu, kur papuola mazochistai po mirties: i Roju ar i Pragara?

Cha chaJuokiasiJuokiasi

GeraiJuokiasiGerai

pirmas superGeraiJuokiasiJuokiasiJuokiasiJuokiasi

gerasGeraiTaip

…geras anekdotas apie kishki Gerai Juokiasi gal dar zinot apie tuos ilgaausius …LaimingasCha cha