------------->
Doze juokeliu
Kuo skiriasi kai iš 10 aukšto šoka čeburaška, žirafa ir begemotas:
Čeburaška: 10…9…8…7…6…5…4…3…2…1…žemė…1…2…3…4…
Žirafa: 10…9…8…7…6…5…4…3…3…3…
Begemotas: 10…9…8…7…6…5…4…3…2…1…žemė…juodžemis…smėlis…g
runtas…anglis…privet šachtioram!!!
Ant tvoros sėdi katė ir katinas. Katinas pasitrina ir murkteli: - Brrrrrangioji, aš galėčiau už tave numirti! Ji koketiškai nuleido blakstienas ir paklausė: - O kiek kartų?
Traukia kiškis "žolytę" prie upės ir staiga prie jo išnyra bebras
-
Ką čia darai kiški?
-
"Žolę" traukiu, gal ir tu nori? Žiūrėk reik daryt taip: įtrauki, šoki į upę,
kitam krante išnyri ir išpūti, jau "veža" tai nerealiai.
Na, ką, bebras pamąstė ir sutiko, įtraukė, panėrė, išnėrė ir išpūtė. Na tikrai "užvežė". Prie bebro prišoka begemotas ir klausia:
-Ko čia toks kreivas vaikštai?
-Anam krante su kiškiu "žolės" "užpučau", jei nori ir tu, tai plauk į aną krantą jis tau tikrai duos.
Begemotas panėrė ir kitam krante išnėrė. Kiškis pamatė begemotą ir
persigandęs rėkia:
-Bebre tu išpūsk jau, išpūsk!!!
xxxxxx
du paskutiniai istrinti, nes kartojasi jau ko gero n-taji karta.
aurora
Normaliai pasijuokiau…
trinu, nes kartojasi nebe pirma karta. gal pamegink naudotis paieska?
Dideleje parduotuveje prie vaikino prieina pagyvenusi moteris ir sako: - Jus toks panašus i mano mirusi sunu! Gal man pagelbetumet? - Ka gi, mielai. - Kai aš prisipirkusi jau stovedavau prie kasos, jis visuomet paskutine akimirka sušukdavo: "Mama, o juk ledu nepaemem!" Ir begdavo ju paimti. Aš vis prisimenu. Malonekit ir jus šitaip padaryti prie kasos. - Ka gi, mielai. Pristumia jie savaji vežimeli su pirkiniais, baigiant kasininkei skaiciuoti vaikinas šukteli: "Mama, o juk mes ledu nepaemem!" - Nagi bek, suneli, paimk. Vaikinas nuskuba parduotuves gilumon, moteriške sako kasininkei: - Na, aš einu, sunus sumokes.
–
Skrenda Santa Klausas virš Somalio, pasižiuri pro iliuminatariu ir kraipydamas galva: - … kas nevalgo, mielas vaike, tam ir dovanu nereikia… Lektuvas po šiu žodžiu apsisuka ir nuskrenda, taip ir nepalikes dovanu somalieciu vaikuciams.
Tokie neblogi, o ir kitur neradau
xxxxxx
čia prasisuko aurora ir ištrynė pasikartojančius.
Paskutinis geriausias
pirmas geriausias
wow neblogi
Smagiai pasijuokiau
geras
Idomu, kur papuola mazochistai po mirties: i Roju ar i Pragara?
…
…
pirmas super
geras
…geras anekdotas apie kishki
gal dar zinot apie tuos ilgaausius …