>>>>>>nebenoriu susipazint su panelem is klp<<<<<<<

nebenoriu susipazint su panelem is klp<<<<<<<

Ex…ziuriu cia populiaru pasidare ieskooti panu bei bechuru kadangi as bachuras ir ne gėjus(sory jai ka izeidziau)taigi noriu grazios panos be jokiu kompleksu protingos plauku spalva neturi reiksmes svarbu kad butu su paukais,pageidautina is klp…
apie mane…sako kad panasus i &quot;princa&quot;salia baltu arkliu,esu is klp…hm…jai kas dar domina klauskit

ple pamirsau pridurti man 19

ir dar esu studentas taikad iskarto perspeju toosai irgi bus studentiski tik &quot;jara&quot;,&quot;vetra&quot;ir visoks kitoks rasaliukas + svaigaliukasJuokiasi

tu su tuokiu daliku geriau diena ateik dabar bange mire trumpam!

cia patarimas ne suprask ne taip!

ass diena miegu

tai cia but ne reikia tik viena kart parasik kuokia zinute i si foruma ir pamatisi kiek mergu atrasis o nakti perskaitisi!
ir geriau foto idek jai neturi!

[quote]Wajej…

Shiaip nea chia ieshkot rejkia… Pavargęs Niu bet ka… Kiekwienam sawaip… Nekaltas

Sekmes.Labas
[/quote]

ateik i klp meet`a

Del myto nzn dar nieko jai iseies tada gal ir ateisiuAlusGirtas

simpatiskas, bet kvailas berniukas Nekaltas

pritariu Cha cha

bent uz simpatiskas dekuiNustebęs

negi gaila Liežuvis

kvaila ieskoti merginos nete - nes klp fainu mergycku pas mumi pilna!
siaip uzsok i meeta kada,turim ten keles fainas mergytes,bet speju kad ju tikrai pirmam pasitaikiusiam neatiduosim Cha cha

sekmes beiskant Labas

pataisysiu tave kvaila panu ieskoti tik nete ,bet as tai nesedzziu ir neieskau tik nete

na taip Taip
bet patikek ir cia ciotku mergycku yra!
pazystu is klp apie 10 Nekaltas

bet katik sakei kad ieskoti cia kvaila

buten cia sededamas sunkiai kazka tokio gali ras,nes retai kuri normali mergina pasirasys eit kazkur i pasimatymo,na tam manau reikia daug laiko ir nemazai makaronu prikabint!Cha cha
va jei pradesi vaiksciot i meetus,tyen daug paprasciau - be to ir zmones Gerai
erroro gali pasiklaust Cha cha
bet kaip matau jo dabar nera Cha cha