gsxr750k6review
uch
na 148 arkliai… piktesne duda ir jau >150bhp, su tokiu ir vaziuot galima…
Jo, kadangi su 110hp pavaziuoti neimanoma.Dusta visais begiais.
Y, kam tau 180hp ?
Ekspertai diskutuoja apie GSX-R750 Y:_As 750 never nepirkciau nes tai nei litras nei shustrusis 600._Michael Neeves:_Forget the idea that 750 is a cross between 600 and 1000, that only gives the impression that 750 is some kind of a compromise… that couldn’t be futher from truth_Y:Jeigu reikia “ceburekishkesnio” vazinejimo, kartais tiesiojoje paspausti ir per daug nelendant i smulkmenas, tada suzuki… Jeigu tu pasirinksi tik viena dalyka, kazkoki konkretu, kuris yra akivaizdziai geresnis pas suza, nu tai naturalu kad gixeris tau bus geresnis pasirinkimas. Michael Neeves:_Yeah, but 750 is all about the balance between horspower, handling and how easy it is to extract 100% from each at the same time, that where gsx-r750 triumphs over almost any sportbike you can think of_Y:_I’d buy a 600, because i like high-revving, stratospheric engine, and new gadgets and last but not least - i hate suzukis… _Michael Neeves:_Dude, it has a grin-inducing sky-high 15.000rpm redline, but with a lot more grunt out of corners and speeds at straights
_Biski skirtingi poziuriai sakyciau
, bet man atrodo jie abu priejo vienos nuomones: For a sportsbike fan - Shwantz included - its hard to think why you would want anything else
Vee: according to Y, all reviews are biased, including the opinions of moto gp racers like in this case
“and how easy it is to extract 100%” wow wow AND AGAIN WOW Nu belieka tik laukti kol exe pademonstruos kaip lengva su sevenfifty vaziuot
Yiep, kaciargoj ble. Jei neįsipaišys į 1.20 - neužskaitysim
pagal Y, su litru lengviau vaziuot ? ir laukiam kol Y pademonstruos, kaip reikia rasyt unbiased review
tai jau galit dabar neuzskaityt, nesiruosiu ten vaziuot
Kitaip tariant ka as norejau pasakyti, konkretus motas tinka konkreciam zmogui.Jeigu shwantzui (kuris gali ziede pilnai isnaudoti toki mota), jis yra geriausias pasirinkimas, nes ratus su juo sukti jam lengviausia, tai dar nereiskia kad toks motas gali buti geriausias variantas eiliniam mirtingajam
Kuris tiesiojoje dazniau gazo duoda negu posukiuose ir t.t.
Kas tinka vienam testuotojui, su jo vaziavimo stiliumi, nereiskia kad tinka ir kitam. O gal ir reiskia? Kiek zmoniu tiek stiliu tiek motu
Koks labiausiai tiktu pagal tavo stiliu???
mano? sunku tiksliai pasakyti, bet turbut 1000cc klases inline-4 Kadangi man patinka sukimo momentas prie zemesniu rpm nepamirstant high-revvs, patinka kai variklis “eina” bet kuriuo begiu, karts nuo karto megstu top speed runsus. Nors posukiai irgi nesvetimi, bet i juos visi supersport klases motai ± gerai eina.
hm, pagal tavo apibudinima man atrodo 750 tau butu pats tas juk cia ir norima pasakyt, kad siais laikais, kai 1000cc yra objektyviai too much for the street, o 600 nors ir sweet, bet ir lieka tik 600, 750 yra puikus balansas - grunty motor ir handling of the 600. Juk noretum kad yamaha gamintu 750?
Man asmeniskai late 1000cc butu waaaay too much. Minti kaciargoj ir ant kiekvieno posukio galvot ar nuslys galas ar ne - no thanks, leave to racers and squids. O for street abuse man 7/12 yra pats tas. Ne per daugiausia bhp, o sukimo momentas in WWF style. Smack!
Tai kad kaip tik 750 neturi to sukimo momento ir high speed thrust ka turi litrai.Nes tai man (galbut) labiau patinka negu posukiai. Jeigu as gyvenciau salia kacergos, tai greiciausiai kad ir/arba tureciau 600cc+ ziedui, kadangi ten arkliai reiskia maziausiai (begineriams).Bet kadangi tiesiai (arba beveik tiesiai) vaziuojama didziaja laiko dali tai man labiausiai tinka litras.Net jeigu Yamaha gamintu 750, as i ji neziureciau
Bet kadangi tu megsti nuvaziuot ir i kaciarga, ir nemazai vazineji tiesiai, tai 750 tau butu pats tas
Nu jeigu tu ir toliau taip atkakliai bandysi mane itikinti, tai nieko kito nebeliks kaip pasigauti Exe ir atimti is jo Suza
ok peace, as jau savo darba padariau, dabar aiskinkis su exe
Y, eik pasiimk savo yamakaki nusaus tave visi bangos motomanai, jei kada nors gyvenime isigysi kitoki motocikla nei yamaha, visi po pulia i galva