gruodzio 1d.

gruodzio 1d.

kaip jums gruodzio pima diena pasiseke, o gal nesiseke?Cha chaCha chaCha chaCha chaCha chaCha chaCha chaCha chaCha chaCha cha

O del ko turetu nesisekti? Is ryto buvo sunku ir salta. Veliau buvo gerai, nes gatvese buvo galima ciauzyti
Liežuvis

juk slidu , baisu vaziuotiCha chaCha chaCha chaCha chaCha chaCha chaCha cha

kodel turetu buti baisu atsargiai isminame sankaba poto greitai atleisdami spaudziame akseleratoriu ir stovime vietoje kol uzsikasame iki to kad niekur nevaziuojame Cha cha
P.S. mant taip nebuna

Cha chaLiežuvis

Siandien susitikau su drauge, kurios nebuvau macius beveik metus! Apakęs

Nu nzn, as tai namie buvau, nes lauke salta taip.O kai islindau vakare ish namu, tai ishsigandau-bl prisniko taij ohoho Mirkt))

o tu taip darai?
nemanau, tai gal tu ir nesiulyk kitiemsTaipTaipTaipTaip

man tai nelabai sekesi NeNe sedejau namuose ir egzui mokiausi Nustebęs

Gal kas buvot paziuret kaip eglute iziebia Aš nekaltas

vilniuj? o tai siandien?

Jap! Eglute siandien uzdege! Šypsena

Maciau per zinias tiesiogine transliacija Cha cha Keista, bet zmoniu minia! Taigi shalta nesvietishkai!!! Apakęs

Ale laba fainai, puse kilogramo LEDU sutvarkiau :D:D:D
ir visa diena buvo CIKI Šypsena

o gerklytes dabar neskauda?:D:D:D:D:D

Man tai nelabai pasiseke…apmete gniuztem ir ismaudeCha chaOt kokie draugaiŠypsenapasventino neblogaiŠypsenaKad net prisiminsiu dar labai labai ilgaiTaip

Galvojau, gyvenimas i mane pradeda suktis veidu… bet ir vel parode uzpakali…Nustebęs

o tai tu jam irgi atsuk uzpakali Šypsena ir viskas bus Ok. abu sedesit susirauke ir nusisuke… Cha cha

Man tai *****a diena,prakisom varzybas Liūdna

Diena kaip ir visos kitos, tik kad prisnigo… tai gal kaip busimos kitos Aš nekaltas

na, musiskiai vakar irgi prakiso, so what? yra pasaulyje ir geresniu dalyku uz varsybas, pvz kam alus, kam dar kas norsMirkt

Na, Kristaus mokymas man siek tiek svetimas, tad greiciausiai as jam i ta uzpakali smagiai ispirsiu - nors paciam ant dusios palengvesCha cha