Grūdo estetika
Grūdas fotografijoje - trūkumas ar būtinybė? Iškart galima skirti pusiau - spalvotoje ir juodbaltėje. (Ar dar beliko fotkinančių į juostą?) Liko.
Negi yra vienareiksmiskas atsakymas?..
Nezinau. Turbut nera. Ieskau nuomoniu…
Juodai balta fotografija su grudu liuks. Ypac reportazas.
ne visda, be buna ir fainai …
Jei tinkamai panaudosi - tinka.
tokiu juostininku liko o del grudo tai priklauso ka tu nori gauti jei tau reikia meno tai liuks jei reikia kokybes tai nelabai bet grudas man tik JB foto gerai ziurisi
Teko lankytis parodoje, nuotraukos iš 35mm juostos (turbut) išdidintos iki kažkur 0,6x0,9m “paveikslų” ir grūdas tapęs tiesiog milžinišku, aiškiai matomu iš 2 metrų. Nuostabiai atrodantys peizažai! Spalvoti, beje.
Isstudijavau visa albuma nespalvotu vestuviu fotkiu. Isties pasirode simpatiskiau, nei tos su tradiciskai uzdroztom iki pykinimo spalvom. Bet kazkoks ‘tustumas’ juose vistik … ir dabar nusprendziau - mirtinai truksta grudo Desim gruda PS (juk skaitmena jo neturi)?
Beje, kaip dedat gruda ant skaitmenos? Paprasti triuksmai negraziai atrodo, o kazkokio realistiskesio canvaso arba plugino neturiu. Nors, tiesa sakant, labai ir neieskojau, bet gal neprireiktu jeigu kuris nors pasigirtumete jau turintis gera priemone?
grudas man visada buvo idomi tema, daug eksperimentuoju su juo, bet kadangi nesu susidures su juosta labai is arti tai darau is prisiminimu, nes turiu daug j/b fotkiu is vaikystes idomu butu jei kas pakomentuotu gruda sitose fotkese art.scene.lt/files/itstime.jpg ar panasus i juostos gruda?
Nu ten kur spalvingos foto, grudas tai sux o bw gerai, nors nenaudoju.
kokios spalvingos fotkes? tu cia apie ka? ten j/b viskas, ar tavo mobiliakas spalvu prideda?
cia biski nuo atskiru veiksniu ir situacijos priklauso.
Rasiau spalvotos foto. O prie mano mobiliako nesikabinek. traukia 4200 svalvu 128x128 pixeliu
as jau beveik prie skaitmenos persokau, bet megstu uzkontrastint “nedaexponuotas” fotkes ir istraukt gruda