Griovimo darbai
Aciu visiems uz patarimus del sienu griovimo ir kambariu plano keitimo. Jau pradejau griauti sienas, tai gana nesudetinga, tik nezinau kas cia viska paskui pastatys, nes as tik griauti moku Dabar viskas baisiai atrodo, labai baisiai
uf…sekmes nesiojant plytas
plytas nereikalingas galima ismetinet pro langa
stai nuo ko kilo posakis " vnezinia nuo ko mirsi…ims ir nukris plyta ant galvos "
Ne metyt nemetysiu, bet dabar isisvaizduoju vaizdeli su jom aukstyn, zemyn, aukstyn, zemyn, o aukstas “tik” ketvirtas
man ir is pirmo auksto pakako plytas nesioti fe…rankos tai tikrai pailgejo
rankos manau likokokios buvo, gal tiesiog pati susispaudei ? ~
nu jo…i zeme susmukau taigi rode kinai kazkoki aparata israde,kad tampo tampo zmogu-ir anas 2 cm paauga
taip ir su tom rankom
aj joa maciau, labai panashius aparatus per Dzeimsa Bonda naudodavo informacija ishgaut visai neblogai - zhinai informacijos svarbios, gali tiketis paaugt
gal tiek to patinka buti mazytei
todel plytu nebenesiosiu
o gal susimontuokit toki aparaciuka- prie virves pririskit koki kibira ir su juo per langa transportuokit tas plytas- jei atsirastu kas apacioj jas su tacke priimineja is vis greitai darbas vyktu- konvejeris toks sakant
Pokstaukit pokstaukit…vietoj to kad sakytu vot savaitgali neturiu ka veikt tai gal galiu pas tave pasportuot fiziskai po sunkios darbo savaites, tai ne vis patarimais su guma, metyt, rankas ilginti…tikri lietuviai, tik pasijuokt is nelaimes…
aligators, joa visa darbo savaite svajojau kaip pas ka nors ish trecio aukshto plytas patampysiu … zhvelg i geraja puse, ne kad tik patarimus duodam ir nieko nedarom. Galvok Kad mes nors ir nieko nedarom bet patarimu dudoam
nu supratai… tipo buk optimistishkesnis
nu sienos tai idomiai isdazytos buwo man taij kasdien nuo tokiu wazidu bloga pasidarytu
mirga marga
o plytas taij paprasta isnest
kaij sake arba pastatyk skridiny ir su kibiru nuleidinek arba issinuomuok dienaij is statybininku buna tox lankstus wamzdis storas per kuri siuksles pila
ir per walanda laiko ismesi wisas plytas ir niex nenukentes;D
ALIGATORS > patikek…is savo buto langus tampysiu savaitgali bo niekam nereikalingi
tad niekaip negalesiu padeti
grieta… tai gal pasikeiciam as tau langus, tu man plytas ))
visai nieko ideja ale panasu,kad susiradau,kas tuos langus pirmadieni pats ishsines
tai patinginiausiu biskuti